Džilijen i Partik Dempsi: Prijatelji uprkos razvodu

Džilijen i Partik Dempsi: Prijatelji uprkos razvodu

Autor: | 23/03/2015

0


Glumac Patrik Dempsi i njegova supruga Džilijen Fink predali su zahtev za razvod u januaru ove godine, ali čini se da su uprkos neslaganjima u braku ostali prijatelji.
Četrdesetdevetogodišnja zvezda serije "Uvod u anatomiju" i njeogva devet godina mlađa, bivša supruga, nedelju su proveli u zajedničkom druženju na jednom fudbalskom igralištu u Los Anđelesu. Par je u društvu trinaestogodišnje kćerkice Talule došao na travnati teren kako bi bodrio svoje blizance na fudbalskoj utakmici. Paparaci su bili zatečeni prizorom i srdačnošću para koji je pred razvodom, a poznati glumac odgovorio im je da će oboje sve učiniti za dobrobit svojih naslednika.

Inače, zahtev za razvod predala je Džilijen, a kao razlog navela je nepomirljive razlike u karakteru. Takođe, tražila je zajedničko starateljstvo nad njihovo troje dece - kćerom Talulom i osmogodišnjim sinovima Salivanom i Darbijem.

Patrik i Džilijen bili su 15 godina u braku, a za glumca će to biti drugi razvod - 1994. godine razveo se od Rošele Parker posle sedam godina braka.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: patrik dempsi