Brend "Gorenje" predstavio novu liniju ugradnih kuhinjskih proizvoda

Brend "Gorenje" predstavio novu liniju ugradnih kuhinjskih proizvoda

Autor: | 25/03/2015

0


U svečanoj sali hotela "Crowne plaza" čuveni slovenački brend "Gorenje" predstavio je novu liniju ugradnih kuhinjskih aparata. Program je vodila Maja Nikolić, a na događaju su dva kuvara kojima su aparati ove firme poslužili kao poligon za spremanje hrane pokušali da reše dilemu da li je bolja nacionalna ili internacionalna kuhinja.

Predsednik kuvarskog žirija bio je poznati kulinarski stručnjak Stambol Geštamov, dok je u takmičenju prilikom kojeg je biran šef kuhinje jedan od članova žirija bio i predsednik "Color Press Grupe" Robert Čoban. Nakon degustacije specijaliteta doneta je jednoglasna odluka da je pobednik brend "Gorenje", na čijim se proizvodima lako može pripremiti ukusno jelo.

Prisutne je zabavljao bend "Žaoka", a predstavljanju najnovijih proizvoda ovog brenda pojavio se i veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bili Dragan Ilić, Gorica Nešović, Žarko Jokanović sa suprugom Milicom Milšom, Ognjan Radivojević i Biljana Lukić, novinarke Sanja Marinković, Vesna Dedić, Vesna de Vinča i drugi.

























Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content
Foto: Boško Karanović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: gorenje