Najlepše uskršnje dekoracije stola

Najlepše uskršnje dekoracije stola

Autor: | 01/04/2015

0

Stiže nam Uskrs, a sa njim i nove ideje za dekoraciju trpezarijskog stola…

Proslavite jedan od najvažnijih praznika sa stilom i uživajte u lepoj dekoraciji, sa prijateljima i porodicom. Za vas smo pripremili izbor najlepših uskršnjih dekoracija stola.

ZELENA I PINK

Pospite ove vesele pastelne boje svuda po stolu, sa baštenskom inspirisacijom u centru. Ukrasite biljke ukrasnim lepkom, kako bi stabljike bile što više u uskršnjem duhu. Od ostatka papira ukrasite salvete tako što ćete ih zavezati, uparite ih sa svetlo roze stoljnjakom koji odgovara šemi boja. Naravno pored stavite činiju sa jajima ili bombonama u obliku jaja, kako biste upotpunili uskršnju dekoraciju.

PROLEĆNO ZELENA DEKORACIJA
Dajte vašoj uskršnjoj dekoraciji zdravu dozu prolećne groznice sa sezonski prikladnim bojama i motivima. Kombinujte živopisnu zelenu sa bež u svetlim tonovima. Izaberite stoljnjak i salvete sa šumskim ili biljnim motivima, a lep buket cveća bod staklom izgleda više nego dobro za centar vaše dekoracije.

GNEZDO ZA JAJA U TANJIRU
Kreirajte postavku za sto koja je neosporno Uskršnja. Uzmite mnoštvo ukrasnog papira i iseckajte ga na sitna rezanca. Formirajte papir u loptu dovoljno veliku da u nju stane jaje. Dodajte jaje u centar, a zatim ga i ušuškajte. Gnezdo postavite na salvetu, a potom i na tanjir.

PROLEĆNO CVEĆE SA SVEĆAMA KAO CENTAR

Proslavite prirodnu lepotu proleća sa domaćim uskršnjim centrom. Napunite stakleni kanister peskom, a zatim ubacite i cveće, stabljike i sveće. Kako bi vam cvet što duže trajao neka pesak bude vlažan.

VESELA USKRŠNJA DEKORACIJA
Neka vaša dekoracija ostane jednostavna. Postavite cvetni tanjir na stoljnjak, boju birajte sami i budite kreativni na osnovu onoga što imate, vežite traku oko salveta, a za završni efekat dodajte oslikano drveno jaje na tanjir.

USKRŠNJI CENTAR NA SPRAT
Gnezdo ispunjeno uskršnjim jajima na dva nivoa izgleda fantastično i lako za napraviti. Kako biste ublažili jake boje uskršnjih jaja koristite se pastelnim bojama stoljnjaka, salveta i tanjira. Pokušajte da sve to bude u jednoj boji kako bi se centar istakao.

PROLEĆNA DEKORACIJA

Ove pastelne i plave šeme su savršene za Uskrs. Da biste dobili ovaj izgled, akcentujte vaze i tanjire sa papirnim leptirima ili drugim prolećnim motivima. Popunite male činije sa ružičastim pasuljom koji ćete ofarbati, ukombinujte to sa roze salvetama i plavim tanjirima.

MODERNA DEKORACIJA
Umesto tradicionalnih zečeva, probajte temu koja se vrti oko ptica. Svetlo plavi tanjiri dopunjuju roze prostirke, razbijte monotoniju belim salvetama. Osmislite nežan i moderan kavez za ptice i unutra postavite osušenu mahovinu koja će da predstavlja gnezdo, a zatim postavite i jaja i sve to začinite sa par prolećnih cvetova koji će komplementirati šemu boja.

Koju god dekoraciju da odaberete nećete pogrešiti. Osećajte se slobodno da iz svake uzmete ono najbolje i napravite svoj originalni miks.

Izvor: mojenterijer.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin
Tagovi: praznik uskrs

Pročitajte još