Srećan Vaskrs: Poznati spremni za proslavu

Srećan Vaskrs: Poznati spremni za proslavu

Autor: | 10/04/2015

0

Vernici pravoslavne crkve danas obeležavaju Veliki petak, najtužniji dan u hrišćanstvu - dan kada je stradao Isus Hrist. Na Veliki petak obeležava se njegovo raspeće na časni krst i njegova smrt za spasenje sveta.
Po tradiciji, hrišćani danas farbaju jaja za predstojeći Vaskrs, a mnoge poznate ličnosti na društvenim mrežama objavile su fotografije dekorisanih kokošijih proizvoda kojima će poslužiti svoje goste tokom praznika.

Bojana Rajić je u društvu prijateljica ofarbala mnoštvo jaja, a tokom Velikog petka najlepše se zabavljao njen sin Lav Stojković koji je dobio pile.


U dalekom Japanu praznik će proslaviti Ivana i Dragan Mrđa, a Uskrsu se najviše raduju njihovi mališani Srna i Jakov.

- U fazi sam rada i ofarbanih prstiju - napisala je Ivana Selakov kraj fotografije na kojoj je spremila jaja za praznik.

Kreatorka Verica Rakočević odlučila se da jaja za posluženje tokom praznika budu tamnozelene boje, ukrašena sličicama svetaca.

Pevačica Seka Aleksić uvek s radošću dočekuje sve hrišćanske praznike, a ovoga puta ona je na Instagramu objavila fotografiju ofarbanih kokošijih proizvoda koje je smestila u prelepo dekorisanu drvenu korpicu.

Mirjana Krasić, supruga fudbalera Miloša Krasića, pohvalila se na društvenim mrežama da joj je tokom ukrašavanja uskršnjih jaja ove godine pomogla kćerkica Mila.

Glumac Gordan Kičić podelio je sa fanovima fotografiju i napisao komentar da je cela porodica učestvovala u dekoraciji jaja.

Voditeljka Biljana Obradović objavila je na Instagramu korpu vaskršnjih jaja sa potpisima igrača FK Partizan, koja će biti prodata u humanitarne svrhe.

Glumici Mariji Karan prilikom dekorisanja vaskršnjih jaja pomogao je prijatelj, a zajedničku fotografiju oboje su objavili na društvenim mrežama.

Voditeljka i manekenka Dejana Živković pohvalila se da je sama ofarbala jaja i fotografiju tri korpice u kojima se nalaze ukrašeni kokošiji proizvodi objavila na Instagramu.

Prilikom dekorisanja uskršnjih jaja Bojan Perić bio je veoma maštovit, a njegov rad i trud pohvalili su mnogobrojni fanovi na društvenim mrežama.


Mlada glumica Iskra Brajović, po tradiciji je, prvo uskršnje jaje ofarbala u crvenu boju, a fotografiju "čuvarkuće", kćerka doajena srpskog glumišta Voje Brajovića pokazala je svojim prijateljima na Instagramu.

Aleksandar Radojičić pohvalio se da su on i njegova kćerkica spremni za proslavu praznika i objavio fotografiju korpice ispunjene šarenim jajima.

- Ova lepša su kupovna - otkrila je pevačica Katarina Ostojić pored fotografije uskršnjih jaja i dodala da se njena kćerkica Nikolina veoma potrudila prilikom dekorisanja.

- Moja mama je najbolja mama na svetu. Tačka - zaključila je Nataša Bekvalac i tako otkrila da joj je jaja koja će služiti prilikom proslave praznika dekorisala mama Mirjana.
- Moja mama, osim što je najbolja mama, baka, žena, učiteljica na planeti, ona je i dekupaž majstor - dodala je popularna pevačica.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti