Ivana Španović: Pripreme u Dubaiju lakše uz verenika Vladimira

Ivana Španović: Pripreme u Dubaiju lakše uz verenika Vladimira

Autor: | 12/04/2015

0


Naša najbolja atletičarka Ivana Španović trenutno se nalazi na pripremama u Dubaiju, gde pored vežbanja stiže i da se zabavlja sa trenerima, kolegama i verenikom Vladimirom Kumrićem. Ivana sa svojim fanovima i prijateljima na Instagramu redovno deli fotke iz dalekih Emirata.

Iako su joj prvo društvo pravili samo kolega atletičar Miloš Todosijević, trener Goran Obradović i fizioterapeut Dobrosav Melajac, kasnije im se pridružio i Ivanin izabranik, Vladimir Kumrić. Iako su samo vereni, atletičarka ga već zove mužem.
- Došao mi muž iz Kumana - prokomentarisala je Ivana pored slike.

Ivana je na pripreme u organizaciji Atletskog saveza Srbije stigla pre nekoliko dana, i o tome je obavestila sve slikom s aerodroma. Fanovi su joj odmah poželeli sreću, a neki su je i upitali gde će trenirati jer bi voleli da dođu da je gledaju.


Iako im nije odmah odgovorila, atletičarka je nešto kasnije podelila sliku svoje teretane, koja ima jako zanimljiv natpis „Uradi to brzo u mraku”.

Iscrpljena od silnog treniranja, ali i druženja, naša atletičarka je na kraju bila toliko umorna da je zadremala šetajući,  a pored fotografije je prokomentarisala:

- Znaš da je bio dobar trening kada šetaš i dremaš. Laku noć!

Inače, naša šampionka vredno trenira i u Srbiji i van nje, jer je od 20. do 30. avgusta očekuje Svetsko prvenstvo u Pekingu, na kome će biti među favoritima za mesto na podijumu.

Izvor: 24 sata
Foto: Ivana Španović / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin