Najbolje srpske teniserke na zajedničkoj večeri u Novom Sadu

Najbolje srpske teniserke na zajedničkoj večeri u Novom Sadu

Autor: | 17/04/2015

0


Ženska teniska reprezentacija Srbije kompletna dočekuje mečeve plej-ofa za popunu Svetske B grupe FED kupa protiv Paragvaja, pošto su se Aleksandri Krunić i Ivani Jorović, koje su u Novom Sadu od ponedeljka, juče priključile Ana Ivanović i Jelena Janković.
Najbolje srpske teniserke poručile su da su srećne što ponovo igraju za reprezentaciju i obećale povratak Srbije u svetski vrh.
- Lepo je osetiti timski duh i atmosferu, imamo predivno sećanje kada smo igrale zajedno, došle do finala i pobeđivale mnoge reprezentacije. Lepo je što sam opet sa devojkama, nadam se da ćemo pobediti i vratiti reprezentaciju tamo gde joj je mesto - rekla je Jankovićeva na konferenciji za medije u Novom Sadu i dodala da ide na terapije, te da će pokušati da se oporavi do početka duela sa Paragvajom.
Atmosferu u nacionalnom timu pohvalila je i trenutno najbolje rangirana srpska teniserka.
- Jelena i ja samo se danas priključile timu, atmosfera je dobra, zbog obaveza još nisam stigla da treniram, ali očekujem da sve bude u redu. Čula sam da je teren dobar. Ne poznajem mnogo protivnice, pokušaćemo ovih dana da vidimo kako igraju i šta možemo da očekujemo, ali sigurno se nadamo najboljem rezultatu - poručila je Ivanovićeva. 
Duel između Srbije i Paragvaja igra se sutra i prekosutra u Novom Sadu, a selektor Tatjana Ječmenica i njene izabranice uživale su sinoć prilikom zajedničke večere. Devojke su tokom dana posetile mališane u Dečijem selu.

Autor: Life Content
Foto: Jelena Janković / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin