Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns: Jači smo nego ikad

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns: Jači smo nego ikad

Autor: | 17/04/2015

0

Rak grla, bipolaran poremećaj, brojne poslovne obaveze, stres i nedostatak komunikacije rezultirali su kratkim razdvajanjem 2013. godine, posle čega je usledilo veliko pomirenje Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns.
Gostujući u šou programu komičarke Elen Dedženeris, sedamdesetogodišnji glumac otkrio je kako povratak supruzi nije bio lak i zahtevao je veliki napor s obe strane. Četvrt veka mlađa Ketrin trudila se da bude uz supruga tokom njegovog oporavka, međutim, u jednom trenutku napravili su "pauzu" u braku koja im je mnogo značila.
- Svaki brak ili veza dvosmerna je ulica. Svaki par ima poteškoća u odnosu i jedina razlika je što su poznate osobe pod budnim okom javnosti pa je samim time sve znatno teže - izjavio je glumac koji se u međuvremenu oporavio od raka grla, dok Ketrin i dalje leči bipolarni poremećaj.
- Jači smo nego ikada - ponosno je zaključio Majkl i zahvalio se voditeljki koja ga je podsetila da uskoro slavi petnaestu godišnjicu braka, s obzirom na to da je on bio uveren kako je u pitanju 14.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin