Keli Raterford izgubila bitku za starateljstvo nad decom

Keli Raterford izgubila bitku za starateljstvo nad decom

Autor: | 17/04/2015

0


Keli Raterford, američka glumica, zvezda serijala "Tračara", izgubila je bitku za starateljstvo nad svojom decom.
- Osećam se prazno - izjavila je glumica nakon što joj je posle dvogodišnje borbe sud oduzeo starateljstvo nad sinom Hermesom (8) i kćerkom Helenom (6) koji žive u Monaku s njenim bivšim mužem, bogatim nemačkim biznismenom Danijelom Giršom, kojem ih je 2012. godine poslala na letovanje i - ostala bez njih.
Posle samo osamnaest meseci braka lepa glumica razvela se od nemačkog biznismena, nakon čega su njegovi poslovi postali predmet policijske istrage, koja je za posledicu imala ukidanje njegove američke vize, a ujedno i zabranu putovanja. Stoga je sudija, u slučaju podele starateljstva, presudio da deca treba da žive sa ocem u Francuskoj, jer je Keli ta koja je u mogućnosti da putuje. Glumica se dugo borila za promenu te sudijske odluke i koristila svaku slobodnu priliku da otputuje u Francusku i provodi vreme sa svojim mališanima.
- Ja sam za njih posetilac - rekla je svojevremeno kroz suze Keli pred milionskim televizijskim auditorijumom, dodavši da je ipak srećna što trenutno zna gde su joj deca, s obzirom na to da njen bivši muž može u svakom trenutku da prebegne u drugu državu, a da nju o tome ne obavesti.
Ipak, u međuvremenu, zbog čestih putovanja i manjka poslovnih angažmana četrdesetšestogodišnja glumica je bankrotirala, što je sudu poslužilo kao legitiman razlog da starateljstvo nad njenim naslednicima trajno dodeli bivšem suprugu.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Keli Raterford

Pročitajte još

Najnovije vesti