Zvezde i deca: Kako provode vreme izvan svetla reflektora?

Zvezde i deca: Kako provode vreme izvan svetla reflektora?

Autor: | 23/04/2015

0


GVEN STEFANI

Muzička zvezda Gven Stefani uživa u čarima roditeljstva, a lepo vreme koristi za druženje sa jednogodišnjim sinom Apolom. Požrtvovana majka trudi se da što više vremena provodi sa porodicom, suprugom Gevinom i sinovima, sedmogodišnjim Kingstonom, petogodišnjim Zumom i jedanaestomesečnim Apolom. Dok stariji sinovi vreme provode u školi ona obavlja svakodnevne obaveze u društvu najmlađeg člana porodice. Četrdesetpetogodišnja pevačica u poslednje vreme uznemirena je zbog progonitelja, koji je već neko vreme prati gde god da krene. Izvesni Ričard Portnoj opsednut je rok zvezdom koju je prvo presreo isrped klinike u koju ide na akupunkturu, potom ispred njene kuće, a na kraju i u neposrednoj blizini kuće njenih roditelja, zbog čega je njen otac od suda zatražio zabranu prilaska, koja je u najkraćem roku odobrena.


Zabrinuti otac Denis Stefani bio je zapanjen kada je nepoznatog muškarca zatekao ispred svoje kuće sa povećim papirom u rukama, sa koga mu je dotični gospodin čitao ljubavno pismo namenjeno njegovoj kćerki. Sve to veoma je uznemirilo Gven, koja najviše strahuje za bezbednost svoje porodice, pa je odlučila da angažuje privatno obezbeđenje, pa odnedavno u šetnje ide isključivo u pratnji bodigarda.

ŠON PEN

Holivudskom glumcu Šonu Penu ljubav sa Šarliz Teron po treći put donela mu je ulogu oca. Iako svaki slobodan trenutak koristi da bude sa porodicom, Šon izdvaja vreme i za “muška druženja”, na kojima se maksimalno posvećuje trogodišnjem Džeksonu. Dvostruki “oskarovac” trudi se da na njega prenese ljubav prema filmu, a jedno slobodno popodne iskoristili su za posetu bioskopu, kako bi pogledali najnoviju ekranizaciju popularne bajke “Pepeljuga”. Sudeći po izrazu Šonovog lica, ovaj zadatak je veoma ozbiljno shvatio, a i mlađani Džekson bio je potpuno usredsređen. Šon iza sebe ima dva braka i dvoje dece, koji su već u dvadesetima, a odgajanje trogodišnjeg dečaka vratilo ga je u mladalačke dane.

U poslednjem intervjuu koji je dao za martovski broj britanskog magazina “Esquire”, pedesetčetvorogodišnji Pen izjavio je da su njegove veze sa ženama pre Šarliz bile nezrele i da je tek sada spoznao pravo značenje ljubavi, naglasivši da je ona vrlo posvećena majka sa jasnim roditeljskim ciljem.

- Šarliz često govori da joj je najveća briga da njen sin poraste i postane ljubazna osoba. Ljubaznost želi više od titule, bavljenja naučnim radom ili aktivizmom - otkrio je Pen i dodao da će brak sa petnaest godina mlađom koleginicom i emotivnom partnerkom za njega biti prvi pravi bračni zavet. Iako su mediji pisali da planiraju da usvoje još jedno dete, par se tim povodom nije oglašavao. Šon ima dvoje dece, kćerku Dilan i sina Hupera, iz braka sa koleginicom Robin Rajt, a pre nje bio je u braku sa pop divom Madonom, ali o tim vezama govori krajnje škrto.

SARA DŽESIKA PARKER

Holivudska žena od stila Sara Džesika Parker 25. marta proslavila je pedeseti rođendan, a iz dana u dan pokazuje da godine nosi izuzetno dobro. Iako uživa svetsku slavu, zvezda serije i filmova “Seks i grad” vodi sasvim običan život, a stanovnici Njujorka često je viđaju u šetnji sa decom, dvanaestogodišnjim sinom Džejmsom i petogodišnjim bliznakinjama Merion i Tabitu, koje ima u braku sa suprugom i kolegom Metjuom Broderikom. Da je potpuno posvećena ulozi majke pokazuje i to što o deci brine samostalno, bez pomoći dadilja, a svoje devojčice svakodnevno prati do škole, koja se nalazi u blizini njihovog njujorškog doma.

Raspoloženi trio nedavno je viđen tokom šetnje, a po uzoru na majku, kćerke su i ovoga puta bile stilizovane od glave do pete, u usklađenim odevnim kombinacijama. Njihov stariji brat propustio je fotografisanje jer je sada u godinama kada mu je interesantnije da put do škola i nazad provede u društvu vršnjaka, za šta ženski deo porodice ima apsolutno razumevanje. Ipak, ustaljena ruta od kućnih vrata do školske kapije uskoro će biti zamenjena nekom novom putanjom. Naime, porodica Parker-Broderik završava poslednje pripreme pred selidbu, pošto su poznati supružnici nedavno prodali luksuzni penthaus na Menhetnu. Pripreme za novo životno razdoblje petočlane porodice teku užurbano, a par se još nije oglasio povodom nove adrese stanovanja.

LIV TAJLER

Društvu slavnih holivudskih majki nedavno se po drugi put pridružila Liv Tajler. Ona je sredinom februara na svet donela još jednog sina, kome je sa izabranikom Dejvom Gardnerom dala ime Sejlor, što je, inače, engleska reč za moreplovca. Njihovom poznanstvu kumovala je manekenka Kejt Mos, prijateljica britanske glumice, koja odranije poznaje Gardnera, jednog od najbližih prijatelja slavnog fudbalera Dejvida Bekama. Upoznali su se tokom zajedničkog druženja na jahti u blizini španske obale, a s obzitom na to da im se ljubav desila tokom letovanja, izbor imena za njihovo prvo zajedničko dete nije bilo veliko iznenađenje.


Samo nekoliko nedelja po dolasku na svet njihovog malog mornara, Liv i Dejv odlučili su da odu na prvo zajedničko letovanje. U društvu glumičinog starijeg sina Miloa, koga je pre deset godina dobila u braku sa britanskim rokerom Rojstonom Langdonom i Dejvovim sinom Grejom iz prvog braka, petočlana porodica uživala je u čarima luksuznog odmarališta na obali Floride, gde su proslavili i uskršnje praznike. Iako se do sada nije oglašavala povodom nove životne etape u kojoj nesumnjivo uživa, ljudi bliski Liv kažu da kćerka slavnog muzičara Stivena Tajlera uživa u majčinstvu i da je potpuno zaokuplljena svojim momcima, koji joj pružaju neizmernu ljubav i da je tretiraju kao pravu kraljicu.

Piše: Deana Đukić; Life Content
Foto: Guliver / Splash; JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti