Jasna Jovanović započela romansu sa kolegom

Jasna Jovanović započela romansu sa kolegom

Autor: | 27/04/2015

0

Voditeljka i autorka zanimljivih priloga u emisiji „Eksploziv“ Jasna Jovanović nedavno je započela romansu sa kamermanom „Prve“ televizije Nikolom Đurovićem. Zbog dinamike posla i vremena koje provode na radnom mestu nije redak slučaj da se među zaposlenima na televiziji rode i emocije, a te veze su, po pravilu, skladne i dugotrajne. Poznata tridesetjednogodišnjakinja, koja je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, i njen novi partner upoznali su se pre nekoliko godina kada je on počeo da radi na „Prvoj“ televiziji, a vezu su otpočeli pre nekoliko sedmica. Nova ljubav oboma veoma prija, što se može uočiti i po fotografijama sa nedavnih uskršnjih praznika koje su oboje podelili na svojim Instagram profilima. Sigurni u emocije, svoju ljubav među kolegama ne kriju, ali još nisu spremni da o tome javno govore.
- Za sada ne želim da pričam o svojoj vezi. Još je rano za to - kaže Jasna.
Ipak, ova atraktivna plavuša koja obožava svoj posao i dinamičnost emisije „Eksploziv“ priznala je u nedavnom intervjuu da bi volela da uskoro radi na projektu sa svojim novim izabranikom. Na pitanje da li se zasitila „eksplozivnih“ priča odgovorila je:
- Ma kakvi zasitila, ovo je ono što volim da radim. Mene ovo ispunjava, ovo je posao koji ima svrhu. Ali svakako bih volela i nešto novo. Radiću nešto za svoju dušu i van ovog posla sa čovekom koga volim.
Nagovestila je da sa novim partnerom priprema samostalni projekat.

Pre nego što je otpočela vezu sa kamermanom, Jasna se nekoliko godina zabavljala sa njegovim kolegom sa „Prve“ televizije Ognjenom Jevtićem, ali o toj ljubavi je retko govorila javno. Njih dvoje su i živeli zajedno, ali su se prošle godine razišli, o čemu je u intervjuu za naš magazin dala kratki komentar:
- Nije to bila baš neka srećna situacija. Rastane se dvoje ljudi, a nisu ih vezivale samo godine koje su proveli zajedno već mnogo više od toga. Sve to ima neku svoju emociju, i lepu i tešku. Ali, valjda je tako moralo da bude. Sami smo to izabrali, a život neće stati zbog toga.
Jasna je već tada spremno zakoračila u novo životno poglavlje, a nova ljubav koja joj se dogodila veoma joj prija. Novi partner pruža joj podršku u svim životnim poljima i veoma su privrženi jedno drugome. Razumevanje prema specifičnim poslovnim obavezama ni sa jedne strane ne izostaje jer oboje kao televizijski radnici znaju koji je njihov rad zahtevan i da je potpuna predanost neophodna. Jasna je poznata po tome da je veoma predana poslu i da se emotivno vezuje za sagovornike.
- Uvek sam isticala da biti dobar novinar ne znači samo imati talenat ili obrazovanje, a još manje je to stvar koja se uči ili zanat, kako se mnogi usuđuju da kažu. Dobar novinar bez pogovora mora da bude dobar čovek. U svakom smislu te reči. Naravno da je svaka priča deo mene, naravno da mi je svaki sagovornik bitan i činjenica je da saosećam sa njima. Ne može se ovaj posao raditi bez emocija - rekla je Jovanovićeva nedavno za „Hello!“.
Atraktivna voditeljka sada uz sebe ima idealnog muškarca, sa kojim može da podeli sve stresne, ali i lepe trenutke kojih je mnogo više u njenom životu.

Tekst: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jasna jovanovic

Pročitajte još

Najnovije vesti