Vujadin Savić: Uživanje u prolećnom danu sa kćerkom Adrijanom

Vujadin Savić: Uživanje u prolećnom danu sa kćerkom Adrijanom

Autor: | 08/05/2015

0

Fudbaler Vujadin Savić i njegova partnerka Mirka Vasiljević ovih dana su u žiži javnostni. Vatru oko vesti da su se sportista i glumica tajno venčali zapalio je upravo Vujadin, objavivši fotografiju iz opštine uz potpis: Igra je završena. Čestitke su počele da stižu sa svih strana, ali mladi par, prema Mirkinim tvrdnjama za Hello!, ipak nije ozvaničio svoju višegodišnju vezu tokom koje su dobili troje dece: sinove Andreja i Mihaila i kćerku Adrijanu.
Naime, Vujadin je kumovao najboljem drugu iz detinjstva Đorđu Tomiću, koji je krstio starijeg sina slavnog para prošle godine. Pošto je Vujadin i francuski državljanin, tokom njegove karijere u Bordou, prijatelji i poznanici predložili su im da se venčaju zbog zakonskih olakšica u Francuskoj. Tada su u njihovom sudu potpisali takozvani PAKS kojim se daju veća prava parovima koji se na taj način obavezuju pred zakonom, slično kao bračni partneri.
Zbrka koja je nastala oko venčanja nije poremetila skladan porodični život mladog para, a Vujadin je juče na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je sa najmlađom kćerkicom Adrijanom i uz nju napisao:
- Moja ljubav Adrijana.

Izvor: Life Content

Foto: Vujadin Savić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još