Džoan Kolins: Večera u društvu sestre Džeki

Džoan Kolins: Večera u društvu sestre Džeki

Autor: | 11/05/2015

0

Glumica Džoan Kolins primljena je prošle nedelje u legendarni "Friars' Club" u Njujorku. Osamdesetogodišnja Britanka i njena četiri godine mlađa sestra Džeki Kolins su ovo priznanje za legendarnu umetnicu proslavile izlaskom na večeru i tom prilikom još jednom pokazale svoj sjajan izgled.
Inače, obe sestre poriču da su se ikada podvrgle estetskim zahvatima tvrdeći da savršen izgled duguju genima i pravilnoj nezi.
- Probala sam jednom i nije dobro izgledalo. Pored toga, estetske operacije su stvorile mnoge nakaze. Ja imam drugarice kojima su zbog korišćenja botoksa ostali grumenovi na licu. A o usnama da ne pričam - rekla je zvezda kultne serije "Dinastija" pre tri godine.
I poznata spisateljica Džeki naglašava da nije "išla pod nož".
- Nikad nisam imala estetsku intervenciju na telu i licu, ali ljudi mi ne veruju. Da sam išla na operaciju, sredila bih vrat. Dopadaju mi se moje crte lica i moj izgled i ne želim da izgledam drugačije - rekla je ona svojevremeno.
Inače, Džoan koja krajem tekućeg meseca puni 81 godinu nedavno je od britanske kraljice Elizabete II dobila titulu dame.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: džoan kolins