Marija Đurovski: Atraktivna i aktivna trudnica

Marija Đurovski: Atraktivna i aktivna trudnica

Autor: | 13/05/2015

0


Hip-hop pevač Marko Đurovski i njegova izabranica Marija nestrpljivo čekaju leto kada će se ostvariti u ulozi roditelja. Atraktivna brineta u šestom je mesecu trudnoće i uskoro će na svet doneti sina.
Srećni supružnici pre sklapanja braka bili su u vezi šest godina, tako da izgovaranje sudbonosnog "da" nije promenilo njihov odnos, kao ni saznanje da će postati roditelji, a s obzirom na to da Marija odlično podnosi blagosloveno stanje ne čudi što uprkos poodmakloj trudnoći ne propušta zabave sa drugaricama. Ona je danas na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj u društvu prijateljica pozira kraj reke.
I poznati muzičar tvrdi da se njegova supruga nije promenila tokom trudnoće, te da nije zahtevna.
- Pre nego što je Marija ostala u drugom stanju, slušao sam mnogo priča o tome kako se sve menja kada žena zatrudi, zbog čega sam mislio da će njeno drugo stanje uticati na našu vezu i bio sam spreman na to. Međutim, ispostavilo se da je u našem odnosu sve isto kao i ranije. Moja supruga nije razmažena trudnica, nema hirovite prohteve, a ista je osoba kao i pre trudnoće, osim što se fizički menja. Verovatno sam imao mnogo sreće i izabrao sebi dobru ženu koja nimalo nije razmažena. Sada smo u fazi kada smišljamo imena za našeg mališana. Još nismo odabrali pravo, ali ono što znamo je da će početno slovo njegovog imena biti "M". Na drugi način se nećemo pripremati za dolazak bebice, mislim na kupovinu stvari pre porođaja, jer smo malo sujeverni.
Inače, Marko i Marija pripremaju se i za proslavu prve godišnjice braka koja je u junu. Taj datum obeležiće romantičnim slavljem.
- Pošto Marija odlično podnosi trudnoću nemamo ograničenja u vezi s planiranjem proslave godišnjice braka, tako da već sada počinjemo da osmišljavamo kako ćemo obeležiti taj datum. Ubrzo posle toga i dete će doći na svet. Nas dvoje smo još dok smo se zabavljali znali da nećemo imati samo jedno dete, ali ne želimo ni veliku porodicu. Mislimo da je dvoje dece prava mera - rekao je pevač nedavno za magazin "Hello!".

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti