Najvreliji slavni parovi: Oni su pronašli formulu za idealnu vezu

Najvreliji slavni parovi: Oni su pronašli formulu za idealnu vezu

Autor: | 19/05/2015

0

Zvezde su pronašle formulu za nešto što se može nazvati idealna romansa, a svaka ima poseban recept!

ČENING TEJTUM I DŽENA DUEJN

Poznavaoci holivudskih prilika slažu se da je Čening Tejtum danas najisplativija filmska zvezda, bilo da pred kamerama paradira nag u ulozi stripera ili spasava svet u eksplozivnim akcijama. On naprosto poseduje taj “all American” imidž, koji je verovatno aktivirao kada je odlučio da osvoji suprugu Dženu Duejn. Zgodni i šarmantni, prava su poslastica za reportere kad god se šetaju crvenim tepihom. Iako su u braku nekoliko godina, deluju zaljubljenije nego ikad, a imaju i kćerku Everli, čiji je dolazak upotpunio harmoniju ovog para.

ANĐELINA DŽOLI I BRED PIT

Kada je Anđelina otimala Breda iz naručja tadašnje supruge Dženifer Aniston, malo ko je bio na njihovoj strani, a još manje je bilo onih koji su verovali da je reč o ljubavi za sva vremena ili bilo čemu sličnom. Ipak, njih dvoje su zajedno već deset godina i u međuvremenu su postali jedan od najmoćnijih parova šoubiznisa. Imaju šestoro dece, pravo multietničko obdanište koje vode svuda sa sobom, a planiraju i da ga prošire. Tim “Branđelina” možda ima mnogo protivnika, ali slavnim glumcima mora se priznati da imaju veliko srce.


DEJVID I VIKTORIJA BEKAM

Lista najseksi parova današnjice svakako ne bi bila potpuna bez Bekamovih. Pored činjenice da su ultraatraktivni, oni su, bez sumnje, dvojac sa najviše stila. Viktorija i Dejvid verovatno su par najbliži savršenstvu i ima im se na čemu zavideti. To nisu samo milioni dolara na računima, stalno prisustvo u medijima i opšta “bekamomanija”. Svoju imperiju, uspešnu kombinaciju sporta, muzike, mode i hedonizma, krunisali su velikom porodicom. “Harper, Romeo, Kruz i Bruklin najveće su zvezde u našem životu i njima je sve posvećeno, jer smo mi pre svega roditelji”, objasnila je Viktorija jednom prilikom.

DŽON LEDŽEND I KRISI TAJGEN

Da li Krisi Tajgen bolje stoje kupaći kostimi kojima se proslavila ili njen muž Džon Ledžend? Teško pitanje. Simpatični muzičar ne krije koliko je srećan što je pronašao životnu saputnicu koja je, objasnio je, lepa, zgodna, zna da kuva, voli da jede, ali i izuzetno je duhovita. Atraktivna manekenka se svima dopada, a njen Instagram profil pun je zabavnih postova. Taj smisao za humor jedan je od stubova njihove sreće, kaže Ledžend. Krisi takođe nije štedela na komplimentima koje je upućivala suprugu, opisavši ga kao džentlmena stare škole na kogasve žene “padaju”.


ADAM LEVIN I BEHATI PRINSLU

Kada je frontmen benda “Maroon 5” obelodanio svetu da je odlučio da se ženi, svi su u neverici odmahivali rukom. Ipak, veliki zavodnik Adam Levin, slab na lepe žene i noćni provod, kapitulirao je pred čarima zanosnog “Viktorijinog anđela” Behati Prinslu, koju s razlogom zovu novom Kejt Mos i modelom sa najviše stila. Otkako se oženio, zvanično najseksepilniji muškarac sveta rešio je da se smiri i vodi običan život. U nedavnom intervjuu nagovestio je da bi porodica uskoro mogla da se proširi, na čemu oboje vredno rade.


ŠAKIRA I ŽERAR PIKE

Potpis pred matičarem njima ne znači ništa, a još manje godine koje ih dele. Ni razlika u visini nije problem. Kolumbijska pop ikona Šakira i španska fudbalska zvezda Žerar Pike svakog dana otkrivaju svetu koliko im je lepo zajedno. Njihov sin Milan verovatno je najpopularnije dete na društvenim mrežama, a ako je suditi po broju fotografija, uskoro će ga dostići mali Saša, koga su dobili početkom godine. Ovakva prisnost i porodična harmonija nedostižni su snovi za mnoge poznate ličnosti. Naravno, ne i za Šakiru i zgodnog fudbalera, zbog koga navija za Španiju čak i kada igra protiv njene domovine.

SKARLET JOHANSON I ROMEN DORIJAK

Skarlet verovatno ni sama ne zna koliko puta su je proglašavali najženstvenijom holivudskom zvezdom. Ali, u njenom slučaju ispostavila se tačnom stara konstatacija da fatalne žene nemaju uvek sreće u ljubavi. Razvod od Rajana Rejnoldsa ostavio joj je pustoš u duši, a onda je otišla u Francusku. Planirala je samo da se dobro odmori od svega, ni ne sanjajući da će tamo sresti srodnu dušu. I to jednog novinara. Romen Dorijak i Skarlet brzo su stali na “ludi kamen” i dobili devojčicu Rouz. Tvrde da su stvoreni jedno za drugo. Nema razloga da im ne verujemo.


BLEJK LAJVLI I RAJAN REJNOLDS

Još jedan hramoničan par u vrhu skale slavnih i seksepilnih, koji ne mari za razliku u godinama. Ruku na  srce, Rajanu Rejnoldsu malo ko bi dao četrdeset, s obzirom na filmsku reputaciju romantičnog srcelomca i akcionog heroja novog doba. Iako su mnogi bili ubeđeni da nikad neće preboleti bivšu suprugu Skarlet Johanson, Rejnolds je danas sa junakinjom “Tračare” Blejk Lajvli izuzetno srećan. Iako je ona mlađa više od decenije, na svakom koraku se vidi da prosto pucaju od ljubavi. Venčali su se pre tri godine i imaju kćerku Džejms.

EVA MENDEZ I RAJAN GOSLING

U Holivudu godine su samo broj i ništa više, bar kada ljubav uzme stvar u svoje ruke. Zanosna Eva Mendez starija je sedam godina od njenog izabranika i kolege Rajana Goslinga, koji se takođe visoko kotira na toplistama muškaraca iz snova, ali im ta činjenica nimalo ne smeta, naprotiv. Smetaju im samo mediji, jer im neprestano postavljaju pitanja o zajedničkom životu, a njima se o tome baš nikako ne priča. Da su krajem godine postali roditelji saznalo se tek nekoliko nedelja kasnije, kada je na jedvite jade otkriveno da su kćerki dali ime Esmeralda.

SOFIJA VERGARA I DŽO MANGANIJELO

Dvoje atraktivnih glumaca prava su poslastica za paparace. Gde god se pojave prate ih oblaci zvezdane prašine. Postali su bliski sredinom prošle godine, ali su vešto skrivali tragove koji bi ukazivali na to da su zajedno. Kada su konačno “uhvaćeni na delu”, niko nije verovao da će romansa potrajati, pre svega zbograzlike u godinama. Međutim, vrela Kolumbijka i jedan od najseksepilnijih frajera planete  demantovali su neverne Tome nedavnom veridbom na Havajima. Iako Sofija već ima odraslog sina, tabloidi se utrkuju u procenama kakvu bi “eksplozivnu” genetiku nasledila njihova eventualna zajednička deca.

Autor: Snežana Ilić; Life Content
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin