Kćerka Demi Mur i Brusa Vilisa pobedila u takmičenju "Ples sa zvezdama"

Kćerka Demi Mur i Brusa Vilisa pobedila u takmičenju "Ples sa zvezdama"

Autor: | 20/05/2015

0


Rumer Vilis
, kćerka poznatog bivšeg glumačkog para Brusa Vilisa i Demi Mur, pobedila je u američkoj verziji takmičenja "Ples sa zvezdama" tokom kojeg su je bodrili otac, majka, sestre, bivši očuh i maćeha.
Dvadesetšestogodišnja glumica posebno veliku podršku imala je od svog plesnog partnera koji joj je postao prijatelj i mentor.
Celog života sam se bojala novih iskustava i izazova jer me je zapravo bilo strah neuspeha - izjavila je Rumer i dodala kako niko nikada nije toliko verovao u nju poput plesnog partnera.
Iako to možda nije uvek pokazivao, i njen je otac ipak čvrsto verovao u nju, a emocije su u finalu došle same od sebe kada su mu se na kraju njenog nastupa zasuzile oči.
- Pogledajte ga sa suzama u očima nakon nastupa moje prekrasne sestre - napisala je Talula na svom Instagram profilu.
"Kampanji" za pobedu u ovom takmičenju pridružio se i Ešton Kučer (37), bivši suprug Demi Mur, koji je na svom Tviteru pozvao obožavaoce da talentovanoj Rumer daju svoj glas.
Zanimljivo je da je predivnu porodičnu fotografiju na kojoj Rumer u društvu plesnog partnera, oca, majke i sestara uslikala i na društvenim mrežama objavila Ema Heming, supruga Brusa Vilisa.

Autor: Life Content
Foto: Emma Hemming Willis / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti