Demi Mur: Podržava kćerku nakon rehabilitacije

Demi Mur: Podržava kćerku nakon rehabilitacije

Autor: | 23/09/2014

0

Holivudska glumica Demi Mur nedavno je boravila u Njujorku kako bi bila sa svojom najmlađom kćerkom Talulom koja je napustila centar za rehabilitaciju u Arizoni. Dvadesetogodišnja devojka bila je na odvikavanju od alkohola i kokaina, a na lečenju je provela šest nedelja. Njena majka, kao i otac Brus Vilis, potrudiće se da joj u narednom periodu pruže što veću podršku, a tu će biti i njene starije sestre Rumor i Skaut.
Prema pisanju američke štampe, Demi koja je i sama bila na rehabilitaciji u istom centru pre dve godine, oseća veliku grižu savesti zbog toga što je njena najmlađa kćerka konzumirala opijate. Zbog toga se trudi da posle rehabilitacije bude uz nju kako bi preduzela sve da ne ponovi istu grešku. Taula je i ranije bila problematična, a prvi put je uhapšena sa svega sedamnaest godina, takođe zbog posedovanja i konzumiranja droge i alkohola.
Pedesetjednogodišnja umetnica se nada da će uspeti da svoju najmlađu kćerku izvede na pravi put, a u tome će joj pomoći i njen novi partner, dvadesetsedmogodišnji umetnik Šon Frajdej.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti