Demi Mur i Brus Vilis: Bivši supružnici zabrinuti za kćerkino zdravlje

Demi Mur i Brus Vilis: Bivši supružnici zabrinuti za kćerkino zdravlje

Autor: | 15/08/2014

0

Dvadesetogodišnja Talula Vilis, kćerka Demi Mur i Brusa Vilisa, trenutno je na rehabilitaciji gde pokušava da se izbori sa zavisnošću od narkotika i alkohola.

Njeni roditelji veoma su zabrinuti za njenu budućnost, a izvori bliski porodici otkrivaju da su joj dali ultimatum kako bi je podstakli da potraži pomoć za svoje probleme.

- Njeni roditelji su joj zapretili da će joj sve oduzeti ako ne bude otišla na rehabilitaciju - otkrio je izvor.

Najmlađa kćerka Demi i Brusa već godinama prati reputacija problematične devojke. Izvori tvrde da ju je razvod njenih roditelja 2000. godine strašno pogodio, a da joj je teško pala i Demina hospitalizacija i boravak na rehabilitaciji 2012. godine.

- Kada je Demi završila u bolnici, Talula se danima nije pojavljivala u školi - objašnjava izvor.

Talula je modna blogerka, a sa svojim slavnim roditeljima se pojavljivala i u filmovima "The Whole Ten Yards", "Bandits" i "The Scarlet Letter". Ranije ovog meseca dospela je u centar pažnje javnosti kada se na ulicama pojavila u donjem vešu u pokušaju da podigne svest o dismorfofobiji, poremećaju koji joj je dijagnostikovan kada je imala 13 godina.

- Imala sam mnogo problema sa svojim telom kada sam bila mlađa. Bila sam zarobljena u ovom telu, počela sam da se izgladnjujem i da mnogo mršavim, na kraju sam spala na samo četrdesetak kilograma. Izgubila sam svoje obline i postala bezoblična. Zbog toga sam se još više zatvorila u kavez - objasnila je ona u jednom intervjuu.

Brus i Demi venčali su se 1987. godine i bili su u braku 11 godina. Pored Talule, imaju i kćerke Rumer i Skaut.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin