Marina Visković doživela neprijatnost tokom nastupa u Bosni

Marina Visković doživela neprijatnost tokom nastupa u Bosni

Autor: | 06/06/2015

0

Pop pevačica Marina Visković preživela je pravu dramu na svom nastupu u Derventi u Bosni i Hercegovini kada je javljeno da se u klubu nalazi bomba. Marina je pevala pred oko 1.000 ljudi, a u trenutku kada je napravila pauzu javljeno je da se u lokalu nalazi eksploziv, zbog čega je policija naredila da svi izađu napolje.
- Na Marininom nastupu je bilo baš lepo. Ona je pevala i svoje hitove, kao i pesme svojih kolega. Svi su se baš dobro zabavljali, ali je onda nastala prava panika. U trenutku kada se pevačica odmarala, javili su da je u lokalu bomba. Policija je uletela u klub i odmah naredila da svi izađu napolje. Svi gosti kluba, ali i osoblje su počeli da paniče i da jure kako bi što pre napustili ovo mesto. Pošto su svi napustili klub, pa i sama pevačica, nastup je bio završen - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.
- Krivo mi je što se to desilo zato što sam prvi put nastupala u tom gradu i nisam ni znala da će toliko ljudi doći na nastup. Ludo smo se zabavljali i pevali u glas sve moje nove i stare pesme, ali je u toku pauze nastao opšti haos, policija je ispraznila klub i nisam mogla da završim nastup. Nadam se da ću opet otići u Bosnu i da ćemo nastaviti tamo gde smo stali ovog puta, bez ovakvih incidenata - izjavila je Marina povodom ovog neprijatnog iskustva.

Izvor: Alo.rs

Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin