Zavirite u luksuzni stan Đoleta i Vesne Đogani

Zavirite u luksuzni stan Đoleta i Vesne Đogani

Autor: | 28/07/2015

0

Muzičar, čiji je život uzbudljiviji od mnogih holivudskih filmova, nekada je sa braćom i sestrama jedva sastavljao kraj s krajem, a kada je stigao do zvezda, rešio je da novac ulaže u pametne projekte. To nije bila samo muzika. Jedna od nepokretnih mudrih investicija je i komforan stan na Novom Beogradu, koji nam je Đole Đogani s porodicom ponosno predstavio.

Rođen sam u Mirijevu, u izrazito siromašnoj porodici. Otac, majka i nas devetoro braće i sestara živelo je u trideset pet kvadrata. Spavali smo kao sardine. Nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana sedeti na ovoj terasi, da ću gledali u "Beogradskog pobednika", spomenik koji sam kao mladić, doduše iz druge perspektive, posmatrao kao opčinjen. Kada deca odu u krevet, volim da se osamim na terasi, dugo razmišljam i tiho zahvaljujem sudbini što je bila tako velikodušna. Što sam dobio život koji mi je nekad bilo toliko dalek da o njemu čak nisam ni sanjao. Pobedio sam zahvaljujući želji za uspehom. Za uspehom, ne za parama, i po tome sam se razlikovao od većine vršnjaka. Danas imam pedeset pet godina, četvoro dece, dve žene, doduše druga nije "legalna", ali ni to nije bez razloga - papir definitivno nije garancija skladnog odnosa muškarca i žene. Sa Vesnom sam petnaest godina, duže nego sa Slađom, a nismo u braku. Deda sam po zvanju, ali, kao što vidite, ne i po stanju. Peto dete ne planiram, ali, ako se desi, svakako da ću mu se radovati. Idol mi je Čarli Čaplin, koji je, ako se ne varam, u sedamdeset drugoj postao otac - kaže Đole.

Nastavak intervjua i sve fotografije doma potražite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 27. jula 2015. godine.

 

Komentari (0)

Loading
Nikola Golubović Mirko Tabašević