Karići dobili četvrto unuče

Karići dobili četvrto unuče

Autor: | 31/07/2015

0

Bogoljub i Milanka Karić dobili su četvrto unuče. Njihova ćerka Jelena porodila se juče rano ujutru u bolnici u Beogradu i na svet donela dečaka.

Otac deteta Goran Lazarević, za koga se Jelena udala pre tri godine, a s kojim ima dvogodišnju ćerku, bio je najsrećniji zbog rođenja sina.

Porodica će upriličiti veselje u restoranu koji nosi ime Karićeve naslednice, dok će biznismen častiti svoje prijatelje u Rusiji.

- Porođaj je protekao u najboljem redu, a beba je dobila najviše ocene od lekara. Jeleni je rođenje sina prvo čestitao suprug, a potom i brojni članovi porodice Karić. Presrećna mama se odmah po porođaju telefonom čula s ocem Bogoljubom, koji je u inostranstvu i koji se od sreće rasplakao. Dok je trajao porođaj Bogi je sve vreme bio na vezi sa suprugom Milankom - kaže neimenovani izvor, a piše "Kurir".

Iako mu nimalo nije svejedno što nije pored naslednice i unuka, Karić je podelio radosnu vest s prijateljima u Rusiji i s njima će slaviti. Bogoljub i Milanka, pored Jelene, imaju još troje dece Nebojšu, Nedu i Danicu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello hellomagazin