Masimo Savić: Moja velika pobeda je što sam uspeo da se vratim na pravi kolosek

Masimo Savić: Moja velika pobeda je što sam uspeo da se vratim na pravi kolosek

Autor: | 12/08/2015

0

Masimo Savić može se pohvaliti nagradama "Porin", rasprodatim koncertima, a odnedavno i angažmanom u regionalnom takmičenju "X Faktor Adria" u kom je bio je mentor pobedniku Amelu Ćuriću.

Iako se dugo nećkao da li da prihvati posao u "X Faktoru", na to su ga nagovorile žena Eni i asistentkinja Martina koje su ga uverile da će to biti dobro za njegovu karijeru. Masimo se karijeri sada posvetio više nego ikada, iako je na muzičkoj sceni 30 godina.

- Ja sam tek poslednjih desetak godina situiran čovek. Od trideset i nešto godina bavljenja muzikom, tek sam u poslednjoj trećini počeo da razmišljam: kako ću, šta ću, koje ću poteze povući, od čega ću živeti - izjavio je Masimo nedavno.

Masimo se rado seća početaka u legendarnom bendu "Dorian Gray", za koji je tada verovao da će zauvek svirati. Ali, o novotalasnim danima mu se ne priča baš uvek, s obzirom da su bili "začinjeni" eksperimentima s narkoticima iz čega je, jedva, izvukao živu glavu, za razliku od njegovih kolega muzičara iz iste generacije, poput članova grupe EKV.

- To što sam ja uspeo da svoj život vratim na pravi kolosek, to je moja velika pobeda i uspeh. Mislim da bi trebalo da shvatimo koliko je jedinstven život koji smo dobili na dar. Nisam se previše štedeo u životu, ali sam nekako uspeo da ostanem tu takav kakav jesam - tvrdi Masimo.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: masimo savić