Katarina Živković: Moj muškarac mora da bude kralj

Katarina Živković: Moj muškarac mora da bude kralj

Autor: | 15/08/2015

0

Kad nema muškaraca, nema stresa, nema glavobolje. Ali kad naiđe pravi, biću spremna za njega, kaže zvezda "Granda". Katarina Živković priznaje da ima visoke kriterijume.

- U mom životu još uvek nema tog ko bi mogao da me ispuni kao ženu i osobu. Nisam u vezi, nema muškaraca u mom okruženju, i moram priznati da mi je ovako baš fino - kaže pevačica.

I dok neke njene koleginice po svaku cenu imaju muškarca, da im se nađe u životnim neprilikama, Kaća je kao prava samostalna žena sve rešavala sama.

Proletos su joj obili stan, a potom je primila niz pretećih poruka, pa je bila primorana da angažuje i lično obezbeđenje. Za nju je sve to, kako kaže, bio pravi pakao, ali je uspela da "ispliva".

- Nije mi potreban muškarac da bih rešila životne probleme. Ne treba mi bilo kakav muškarac - kaže Kaća i otkriva kako bi trebalo da izgleda i da se ponaša muškarac koji bi je osvojio:

- On mora da bude kralj! - rekla je pevačica, a piše "Blic".

Katarinu su povezivali sa sa mnogim muškarcima. Poslednji u nizu je Mirko Šijan, sin Goce Božinovske.

- Mnogo sam se nervirala oko raznih naslova po novinama, ali sam prestala. Više ni sama ne znam s kim su me sve povezivali. Sve su to budalaštine - kaže pevačica, koju ipak svi i dalje povezuju s manekenom Banetom Jankovićem, s kojim je raskinula pre godinu dana.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti