Snežana Dakić ekskluzivno za "Hello!": Dobar razvod para vredi

Snežana Dakić ekskluzivno za "Hello!": Dobar razvod para vredi

Autor: | 17/08/2015

0

Od rastanka Snežane Dakić i biznismena Vladimira Mikića prošlo je godinu dana, a kako to obično biva u klasičnoj srpskoj rapsodiji ­, kraj brakorazvodne parnice još se ne nazire.

Preliminarna ideja o lepom završetku lepe zajednice, bez ostrašćenosti, suza i svađa, kao da je u trenu zalutala u tunel balkanske epike, gde malo za sadašnju postaje previše za bivšu. Kamen spoticanja, kako se među redovima čita, uobičajena je potreba da se finansijski ograniči onaj koji je ostavljen.

Međutim, u ekskluzivnoj ispovesti za “Hello!” poznata voditeljka odbija da poveruje da će se njen uskoro i zvanično bivši muž pridružiti brojnoj grupi onih koji istovremeno zakopčavaju rajsferšlus na srcu i novčaniku.

­ - Volela bih da ovo bude poslednji intervju u kome pričam o bivšem suprugu. Čovek je srećan, živi novi život, koji je naša kćerka lepo prihvatila, ja sam srećna, slobodna i svoja. Laura izrasta u divnu devojčicu, a, što je najvažnije, svi smo zdravi. Molim medije da Vladimira ne potcenjuju. Reč je o ozbiljnom biznismenu, sa vlasničkim udelom u nekoliko kompanija. Na njega ne liči da svom detetu uskrati iznos koji mu je potreban kako bi nastavilo da živi na nivou koji mu je otac postavio. On i dalje tako živi, Bogu hvala, nije ni propao ni osiromašio. Ne mislite valjda da bi odustao od sporazumnog razvoda kako bi dete lišio struje, letovanja, klavira, glume, engleskog i nemačkog jezika, ritmičke gimnastike, mogućnosti da kupi trideset rođendanskih poklona godišnje drugarima iz odeljenja? Ne bi on dozvolio da dete posle jahte i luksuznih hotela uopšte ne ide na more, a da on nastavi da krstari našim plovilom za koje jedan rezervoar goriva košta kao prosečna plata. Vladimir je sjajan i galantan tip sa mnogo stila.

Ostatak eksluzivne intrigantne ispovesti pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 17. avgusta

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Hello!

Najnovije vesti