Dragan Nikolić ponovo u bolnici

Dragan Nikolić ponovo u bolnici

Autor: | 17/08/2015

0


Dragan Nikolić je ponovo u bolnici i to na nagovor supruge Milene Dravić. Iako nije prošlo ni mesec dana od kako je napustio Urgentni centar, glumac se vratio u bolničku postelju Vojnomedicinske akademije u Beogradu jer je slavna glumica bila u panici da će mu se nešto desiti kod kuće, a da ona neće moći da mu pomogne.

Bez obzira na to što je Gagi bolje i što mu se stanje stabilizovalo, Milena veruje da o njemu treba da brine tim lekara kako mu se stanje ne bi pogoršalo.

- Otkako je Dragan izašao iz bolnice, Milena je u panici da mu se nešto ne dogodi. Stalno je zabrinuta za njega, da li mu je sve potaman, da li je na vreme popio lekove, da li je jeo… Život joj se pretvorio u pravu noćnu moru. Milenu je sve to počelo da opterećuje i sve teže se nosila sa Gaginim stanjem - kaže izvor blizak supružnicima koji dodaje da je pored psihičkog opterećenja, Milena i fizički bila veoma umorna i slaba.

- Jurcala je na sve strane. Nije znala gde će pre jer je htela Gagi da ugodi u svemu. Pritom, on ne može sam da se kreće, pa ga je ona vodila i u toalet. Iako je imala pomoć medicinskih sestara, ipak je želela da ona brine o njemu, jer je smatrala da će tako Gaga biti spokojniji i srećniji. Međutim, u jednom momentu je shvatila da više ne može i da će na kraju i ona završiti u bolnici - priča izvor.

Milena je posle nekoliko iscrpljujućih razgovora uspela da ubedi Dragana da ipak ode u bolnicu.

- Iako je znala da se Dragan radovao dolasku u njihov porodični dom na Vračaru jer je poslednjih 6 meseci proveo po bolnicama, ona mu je iskreno priznala koliko joj je teško. Kazala je da je u stalnoj panici da će mu se nešto dogoditi, a da ona neće moći da mu pomogne. Gaga ju je saslušao, i na kraju iz ogromne ljubavi koju gaji prema njoj prihvatio da se vrati u bolnicu. Nije mu bilo sve jedno, ali je shvatio da je tako najbolje - završava priču izvor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin