Ceca o pokojnom mužu: U kući je bio prava beba

Ceca o pokojnom mužu: U kući je bio prava beba

Autor: | 25/08/2015

0

Svetlana Ceca Ražnatović je u periodu od 1995. do 2000. godine bila u srećnom braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji je za mnoge bio jedna od najkontroverznijih ličnosti tog vremena.

 Ceca je, nekoliko godina nakon Arkanovog ubistva u tadašnjem "Interkontinentalu", otvorila je dušu i progovorila o njenom odnosu sa preminulim suprugom.

- O njemu sam svašta čula i čitala pre poznanstva. Između ostalog, da je toliko opasan da, ne daj Bože, ako ga pogledaš na način koji mu se ne dopadne, on te prvo polomi pa tek onda priča s tobom. U svom životu hrabrije stvorenje nisam srela. To je ona luda odvažnost koja prelazi u egzibicionizam. Taj čovek je sve smeo! Kako žena da ne umre za njim - navela je tada poznata folk diva, a prenosi Pulsonline.

- Perfektno je govorio pet jezika, pročitao svu svetsku književnost. Bio je inteligentan tip, plus ludo hrabar, i povrh svega neviđeno nežan. To potpisuje žena koja je s njim pet godina delila i dobro i zlo. U kući je bio prava beba - dodala je Ceca.

Ona je ispričala i da pre njega nije imala predstavu kako izgleda svet kriminala.

- Pre Željka uopšte nisam imala kontakt sa svetom kriminala i mangupa. Prvi za koga su govorili da je opasan momak je u stvari Željko. Ostale sam upoznala preko njega. Do tada sam se družila s estradom - otvoreno je objasnila Ceca.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin