Lea Kiš ostala bez emisije na "Pinku"?

Lea Kiš ostala bez emisije na "Pinku"?

Autor: | 10/09/2015

0

Voditeljka Lea Kiš, koja već godina vodi "Nedeljno popodne" na TV "Pink", ostala je bez ovog angažmana, i to do daljeg.

Njena emisija skinuta je s nove jesenje programske šeme i pitanje je da li će čelnici ružičastog carstva nastaviti saradnju s Leom.

- Šta je razlog ovih nesuglasica i razlaza, niko ne zna. Iako se šuška da je to možda zbog Leinog konkursa na RTS-u i želje da pređe na Javni servis Srbije, ima onih koji tvrde drugačije. U principu, niko ne zna o čemu se pričalo na sastanku voditeljke i predstavnika televizije, ali ona je obaveštena da njena emisija nije u planu nove programske šeme. Lea će biti na stendbaju do daljeg i nikom nije poznato šta će biti od Nove godine i da li će uopšte biti nastavljena saradnja s njom - kaže naš izvor blizak voditeljki i čelnicima ružičastog carstva.

Lea nije bila raspoložena da detaljno objašnjava novonastalu situaciju, uz tvrdnju da između nje i čelnika televizije nema nesporazuma.

- Nažalost, imala sam smrtni slučaj u porodici. Umrla mi je tetka, zbog čega ni mami nije dobro. Zbog ovih porodičnih problema nisam stigla da počnem sezonu na vreme, ali nije tačno da je neću raditi. Sigurno ću još od sedam do deset dana biti s porodicom i tek onda ću se vratiti poslovnim obavezama. Sada se jako loše osećam i nemam vremena da razmišljam o poslu - tvrdi Lea.

U TV "Pink" ovim povodom kažu:

- Budući da je interesovanje za "Farmom" iznad očekivanja, neke od emisija su na kraćoj pauzi, uključujući i "Nedeljno popodne". Obavestićemo vas o terminu povratka na ekrane - kaže Darko Popović, savetnik Željka Mitrovića za program i direktor PR i promo.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: Lea Kiš

Pročitajte još