Severina i Igor Kojić se venčavaju 21. novembra

Severina i Igor Kojić se venčavaju 21. novembra

Autor: | 22/09/2015

0

- Imali smo samo 48 sati za donošenje odluke dolazimo li na venčanje godine ili ne - kažu neimenovane zvanice na venčanju Severine Vučković i Igora Kojića.

Venčanje će biti u Beogradu, treće subote u novembru, u hotelu u centru srpske prestonice, saznaje 24sata.hr.

Prošle srede je počelo sastavljanje konačnog spiska zvanica, pa su šrom Balkana neprestano zvonili telefoni prijatelja porodica Vučković i Kojić. Severinin tim naoružao se strpljenjem i, dok poslednji gosti nisu potvrdili definitivan dolazak, pozivnice nisu otišle u štampu.

Istog dana Igor Kojić je otputovao u Beograd da bi preuzeo odgovornost za prvu fazu priprema oko najvažnijeg dana u njegovom i Severininom životu, dok je pevačica vikend provela radno u Makedoniji.

- Dugo su razmišljali o lokaciji venčanja. Beli Dvor na Dedinju dugo je bio favorit obe porodice. Niko ne zna zašto je Severina odustala od rezidencije kraljevske porodice Karađorđević, samo znamo da je to bila njena odluka - kažu neimenovani prijatelji bivšeg fudbalera, koji s nestrpljenjem iščekuju pozivnice sa tačnom lokacijom venčanja.

Znaju samo da je par kaparisao hotel u centru Beograda.

Severinina potraga za idealnom haljinom počela je pre nekoliko meseci kada je bacila oko na venčanice s potpisom Vere Wang, i  one Oscara de la Rente. Odlučila se, ipak, za kreaciju dizajnerke i njene prijateljice Matije Vuice. Ne zna se koliko će haljina pevačica pripremiti za svadbu. Poznato je da je Splićanka poželela od Igora da za venčani poklon dobije majicu  s natpisom: "Volim Igora najviše na svetu".

- Ako se budem udavala, Brega će mi sigurno biti kum - rekla je pevačica kojoj je bivši frontmen "Bijelog dugmeta" bio kum na jedinoj svadbi koju ima iza sebe, lažnoj.

Deo njenih prijatelja misli da bi ipak moglo pasti dvostruko kumstvo s Andreom Čermak, kojoj je Severina bila kuma na venčanju 2005. godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin