Sada je i definitivno: Severina i Igor staju na ludi kamen 22. novembra

Sada je i definitivno: Severina i Igor staju na ludi kamen 22. novembra

Autor: | 25/09/2015

0


Severina je upravo na Instagramu objavila sliku u venčanici i potvrdila tačan datum svadbe sa Igorom Kojićem - 22.11.

- Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grijehota... 22.11. - napisala je Seve u potpisu fotografije.

Tako su i defitivno potvrđene pretpostavke da će se venčanje godine desiti trećeg vikenda u novembru, s tim što je umesto prvobuitno planirane subote pomereno za nedelju.

Mladenici su uveliko počeli sa pravljenjem konačnog spiska gostiju, pa su širom Balkana neprestano zvonili telefoni prijatelja porodica Vučković i Kojić.

Za pozive uživo zadužen je mladoženjih otac, folk pevač Dragan Kojić. Prema rečima izvora bliskog prordici, folker je prvo otišao kod Brene i Bobe Živojinovića, jer ih svakodnevno posećuje, a potom kod Suzane i Saše Popovića, Ane Bekute i Milutina Mrkonjića, Snežane Đurišić, Šabana Šaulića.

- Brenin Boba i Keba su maltene nerazdvojni, pa je njemu prvom rekao za svadbu. Živojinović se obradovao, jer je s porodicom Kojić prijatelj više od 20 godina. Posle je otišao kod Saše Popovića, koji ga je, po običaju, prvo zadirkivao zbog buduće snajke, ali Dragan se nije ljutio jer zna da je sve to šala. Kad im je rekao da se spreme za svadbu krajem novembra, Suzana i Sale prvo nisu verovali, jer za njih je Igor još uvek dete. Nakon nekoliko dana pevač je posetio još neke kolege, koje su mu potvrdile dolazak - kaže izvor Kurira.

Kao lokacija naveden je hotel Kraun plaza.

Kako prenosi hrvatski portal 24.sata, Severina se odlučila za kreaciju njene prijateljice Matije Vuice, a što se tiče kumstva lepa Splićanka je još ranije najavila.

- Ako se budem udavala, Brega će mi sigurno biti kum.

Ipak, deo njenih prijatelja misli da bi ipak moglo pasti dvostruko kumstvo s Andreom Čermak, kojoj je Severina bila kuma na venčanju 2005. godine.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti