Venčali se Severina i Igor (foto/video)

Venčali se Severina i Igor (foto/video)

Autor: | 22/11/2015

0

Severina Vučković i Igor Kojić upravo su se venčali i jedno drugom izgovorili sudbonosno “da” u hali Genex Impuls, pred oko 600 zvanica. Prvi ples mladenci su plesali uz zvuke violončela koje je svirala bivša žena Vlada Kalembera. Nakon ceremonije, Keba i Severina su zaplesali, a pevao je Petar Grašo.

Čin venčanja prenošen je na video bimu, a Severina je pustila i suzu. Svadbi prisustvuje veliki broj estradnih ličnosti, dok se Kebina ćerka Nataša Kojić nije pojavila, a pevač je izbegao da odgovori na pitanje zašto je nema tu.

Kao što je Scandal! prvi objavio, venčanje i svadba Severine i Igora Kojića neće se dogoditi u hotelu Crowne plaza, kako su to pojedini mediji najavili, već u Genex Impuls Hallu, od 18. sati! Skup svatova je počeo sat vremena ranije na koktelu.

Inače, svadbi prisustvuje oko 600 zvanica, među kojima su Lepa Brena sa porodicom, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Dara Bubamara, Rada Manojlović, Ana Nikolić, braća Matić

Tokom dana Severina je ipak pokazala njenu venčanicu.



Severina je svoje goste smestila u hotel Crowne plaza, a o njima brine njen menadžer koji je takođe došao pre dva dana da pomogne oko same organizacije. Prvi je, zanimljivo, u hotel stigao predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dok, s druge strane, Kebina ćerka Taša ne dolazi na venčanje. Jedni pričaju da ne dolazi jer ima obaveza, drugi kažu da je to zato što Keba nije prihvatio njen izbor – tamnoputog dečka sa kojim se zabavlja. Sinoć je izvedena i generalna proba ceremonije, a fotografije su se pojavile na Instagramu.

Među prvim zvanicama koje su pristigle bile su Severinine kolege Petar Grašo i Goran Karan, a Igor i Severina su otišli kod Kebe, uzeli okićenog “stojadina” i, na iznenađenje mnogih, zaputili se “kecom” u hotel gde će se venčati.

Severini svekar i svekrva, Draga Kojić Keba i njegova supruga Olja pojavili su se negde oko 15 časova na ulazu u hotel Crowne plaza, a stigli su i i Jovana i Željko Joksimović sa sinom Kostom. Oni su došli na ručak s prijateljima iz Hrvatske, pa će uskoro i otići iz hotela ali će se vratiti kasnije na svadbu.

Aleksandra Popovića, sina Severine i Milana Popovića, dovela je dadilja i pevačicin PR menadžer. Iako se otac dečaka bunio da ga majka dovede na svadbu, pevačica je ipak uradila po svome
Aleksandar je u crnom smokingu upravo ušao u salu u kojoj se održava svadba, a kako saznaje "Blic" sa lica mesta, mališan nije skidao osmeh sa lica.

Svadbu je, inače, režirao slovenački reditelj Tomaž Pandur, koji je režirao Severininu poslednju turneju “Dobrodošao u klub”, a planirano je i da se Severina spusti sajlom sa plafona.

Komentari (0)

Loading
Ivan Vuković, Dragan D Kecman, Hello! Ivan Vučićević, Instagram

Najnovije vesti