Svadba godine tek što nije: Haljine spremne, sala se dekoriše, frizer i šminker stižu iz Hrvatske

Svadba godine tek što nije: Haljine spremne, sala se dekoriše, frizer i šminker stižu iz Hrvatske

Autor: | 20/11/2015

0


Ceo tim profesionalaca angažovan je i dobro plaćen da pripremi hotel, organizuje Severinino i Igorovo građansko venčanje, dekoriše salu… Ali uprkos tome, pevačica, želi da sama isprati svaki detalj svoje “srpske svadbe”.

Uz to, ona svakodnevno vežba u teretani kako bi joj venčanica koju joj je sašila njena dugogodišnja saradnica, hrvatska dizajnerka Matija Vuica, stajala što bolje. Glamurozna haljina je već dopremljena u Beograd, kao i još nekoliko svečanih toaleta koje će mlada kasnije obući.

- Severina daje celu sebe u pripremi venčanja sa Igorom. Juri po ceo dan od hotela do kuće Kojića i po celom Beogradu. Stalo joj je da sve bude savršeno i da taj dan pamti kao najlepši do kraja života. Takođe, želi da se svaka zvanica oseća posebno i da ima privatnost, pa je tako i konobarima, kao i kompletnom osoblju hotela u kojem će se desiti svadbeno veselje zabranila upotrebu mobilnih telefona - kaže izvor Blica blizak mladenačkom paru.

Iz ovog prestoničkog hotela su nam potvrdili ovu informaciju i dodali da im je zabranjeno da o svadbi govore čak i sa članovima svoje porodice.

- Svi smo potpisali ugovore o čuvanju privatnosti ovog para i mobilni telefoni će nam u nedelju biti oduzeti. Verovatno iz predostrožnosti da neko od nas ne napravi fotografiju mladenaca i pusti je u etar. Gostima su, kako smo čuli, zabranili i da prave selfije i kače na društvene mreže da niko ne bi mogao da vidi kako izgleda svečana sala na dan venčanja - ispričao je jedan od zaposlenih u ovom hotelu koji je insistirao na anonimnosti.

Severina ništa ne želi da prepusti slučaju. Kako Blic saznaje, hrvatska pop zvezda rešila je da dovede svoje saradnike iz Hrvatske koji se brinu o njenom izgledu.

- Iako sarađuje sa velikim brojem poznatih frizera i šminkera iz Beograda, ona je rešila da za ovu priliku dođu njeni saradnici i prijatelji iz Zagreba, koji će biti zaduženi za frizuru i šminku - kaže izvor blizak pevačici.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti