Nova Miss Srbije je Katarina Šulkić

Nova Miss Srbije je Katarina Šulkić

Autor: | 13/10/2015

0


Katarina Šulkić (17) lepotica iz Zvečana i Mis Kosova i Metohije proglašena je večeras za Mis Srbije 2015. Katarina je u konkurenciji od 20 devojka, proglašena za najlepšu Srpkinju dok je prva pratilja Bojana Bojanić, a druga Teodora Janković.

Devojke su u tri navrata prodefilovale improvizovanom pistom. Lepotice su najpre "načele" maštu muškog dela publike u cvetnim kreacijama sa grafičkim motivima, kreatora Bate Spasojevića, skrivajući poglede iza naočara za sunce. Onda se su se iza zavese pojavile i pokazale vretenasta tela u belim kupaćim kostimima.

Pojedine su zbog treme zaboravile da odvežu maramu sa pojasa, ali publika ih je sve pozdravila aplauzom. "Pokrivene" i dalje su plenile poput grčkih boginja u narednom krugu kada su prošetale u svečanim haljinama i kombinezonima u beloj i "krem" boji, kreatorke Marije Šabić. U pauzama nastupili su Mirjana Mika Kostić, grupa "Ministarke", Milena Ćeranić i Ćemo, a pred samo proglašenje pobednice scenu je zapljusnuo talas energije "El kubano" orkestra.

Nova misica, Katarina Šulkić, osim stasom, oduševila je i glasom, pevajući duhovnu pesmu o Bogorodici, što je izazvalo oduševljenje prisutnih, koji su je pozdravili ovacijama.

Titulu Mis fotogeničnosti ponela je Milica Simić, mis šarma i zvanično najlepša Srpkinja Katarina Šulkić, dok je za mis turizma proglašena Tijana Radosavljević.

U prvih deset plasirale su se:

Jovana Obrenović, Tea Živković, Milica Simić, Kristina Jovanović, Dragica Mihajlović, Teodora Janković, Tijana Radosavljević, Katarina Šulkić, Nina Premović i Bojana Bojanić, ali su borbu za titulu najlepše nastavile: Teodora Janković, Jovana Obrenović, Tijana Radosavljević, Katarina Šulkić i Bojana Bojanić.

BOJANA BOJANIĆ - NOVI SADFOTO: ALEKSANDAR VUKOVIĆOBRADA FOTOGRAFIJA: ALEKSANDAR VUKOVIĆ I GORAN MATIJEVIĆNAKIT: CITY...

Posted by Miss Srbije on Tuesday, 6 October 2015

Prva pratilja: Bojana Bojanić

TEODORA JANKOVIĆ - BEOGRADFOTO: ALEKSANDAR VUKOVIĆOBRADA FOTOGRAFIJA: ALEKSANDAR VUKOVIĆ I GORAN MATIJEVIĆNAKIT:...

Posted by Miss Srbije on Tuesday, 6 October 2015

Druga pratilja: Teodora Janković

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin
Tagovi: miss srbije

Pročitajte još