Bajaga otkriva tajnu uspešnog braka u svetu šou biznisa

Bajaga otkriva tajnu uspešnog braka u svetu šou biznisa

Autor: | 24/10/2015

0


Jedna od najvećih zvezdi sa blakanskih prostora jeste Momčilo Bajagić Bajaga koji je više od 30 godina niže pop-rok hitove. Osim stare publike sa početka karijere sluša i današnja omladina, neretko deca fanova iz 80ih godina prošlog veka. Međutim i pored popularnosti ni horde obožavateljiki, ni česta izbivanja iz kuće zbog turneja nisu uspeli da ugroze njegov dvadesetogodišnji brak sa suprugom Emilijom, s kojom je još od srednjoškolskih dana. Redak su primer trajanja, naročito među vezama na javnoj sceni. U čemu je tajna?

- Trudim se da suprugu i decu držim dalje od medija i ne volim priče o svojoj privatnosti - ističe Momčilo.
Ipak svoju porodicu zna da povede na turneje.

- Kad je nešto zanimljivo, povedem ih, možda ne baš sve odjednom, ali uvek nekog vodim sa sobom. Kad smo primera radi svirali u Njujorku, išle su sa mnom supruga i kćerka, a kad sam svirao u Londonu, vodio sam sina. U decembru sviramo u Australiji, a kako će mi kćerka napuniti 17 godina, to će joj biti poklon za 17. rođendan - najavljuje Bajaga.

Kao i mnoga druga i njegova deca, 25-godišnji Marko i 17-godišnja Anđela vole da slušaju tatine pesme.

- Oni vole sve moje pjesme. Čuju nešto što radim dok to nastaje, a nakon studija, kad to snimim, prvi preslušaju. Dobri su kritičari, ali ne mešaju se puno. Ako im se nešto ne svidi, onda mi kažu, ali ponekad poslušam njihov savet za nešto za što nisam siguran.

Bajga kaže da se ne plaši starenje i imperativa mladosti koji današnje vreme nameće. Kaže kako se ne nikako bi menjao s nekim 20-godišnjakom.

- Nemam frku od starenja, to je prirodna stvar i tako je treba i prihvatiti. Naravno da mi je bilo lepo kad sam imao 20 godina, ali nije mi loše ni sada u pedesetima. Mislim da čovek treba da živi u skladu sa svojim godinama. Godine zaista nemaju veze, važno je kako se čovek oseća, a u mom poslu. Šta više, moja generacija muzičara još puni stadione širom sveta.


Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još