Bajaga i Instruktori podigli Zagreb na noge (foto, video)

Bajaga i Instruktori podigli Zagreb na noge (foto, video)

Autor: | 25/10/2015

0

"Bajaga i Instruktori" nastupili su u subotu uveče pred 10.000 posetilaca u rasprodatoj velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Na koncertu nazvanom "Tulum" svirali su i mladi bendovi "Detour" i "Silente".

Posle zagrebačkog trijumfa, bend Momčila Bajagića očekuju "Tulumi" 7. novembra u splitskoj "Spaladium areni" i 13. novembra u Dvorani mladosti u Rijeci.

Dvočasovnu svirku u uzavreloj atmosferi ispunjene velike dvorane Doma sportova "Bajaga i Instruktori" počeli su simbolično pesmom "Sa druge strane jastuka", sa istoimenog albuma čija je 30. godišnjica obeležena nastupom u Zagrebu. Beogradski bend je zato Zagrepčanima priredio set listu prošaranu hitovima sa "Jastuka", kao što su "Ti se ljubiš", "220", "Dobro jutro džezeri", "Zažmuri", "20. vek", "Nemoj da budeš nja nja" i "Francuska ljubavna revolucija".

Nastup okončan sa dva bisa bio je upotpunjen hitovima kakvi su "Tišina", "Godine prolaze", "Plavi safir", "Od kada tebe volim", "Tamara", "Vesela pesma", "Ako treba da je kraj"...

- Mnogo vam hvala što ste bili ovako dobro raspoloženi. Mi smo dali sve od sebe. Uživali smo, stvarno nam je bilo fantastično - poručio je Bajaga, najavivši za kraj "Moje drugove".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dunja Dopsaj