Spektakl Džibonija u punom Čairu

Spektakl Džibonija u punom Čairu

Autor: | 31/10/2015

0


Pop kantautor Džiboni (Gibonni) u petak uveče u ispunjenoj dvorani "Čair" priredio je istinski muzički spektakl za oko 5.000 posetilaca njegovog prvog koncerta u karijeri u Nišu!

Nastup započet sa "Činim pravu stvar", a tokom kog su se mogli čuti hitovi kakvi su "U ljubav vjere nemam", "Judi, zviri i beštimje", "Žeđam", "Tajna vještina"... Džiboni je završio dva časa kasnije, u velikom stilu, sa dva bisa.

- Velika mi je čast što vas ima ovoliko puno... Hvala što ste došli na ovaj koncert. To mi znači punо - obratio se Džiboni publici na početku, podsetivši da je prvi put bio u Nišu sa svojim bendom Osmi putnik pre 28 godina, kao gost Kerbera".

Praćen mnogoljudnim bendom, u kome se posebno istakla pevačica Stefani Saunds, Džiboni je Nišlijama nadahnuto sa puno energije podario "Mirakul", "Temperu", "Divji cvit", "Oprosti", "Tolerancu", "Posoljeni zrak"... i "Cesaricu", koju ne peva često uživo.

Posebnu boju koncertu je davao specijalni gost, legendarni gitarista Vlatko Stefanovski koji je sa Džibonijem izveo i klasike svog nekadašnjeg benda Leb i sol "Čuvam noć od budnih", "Čukni vo drvo" i "Kao kakao".

- Večeras smo slavili život, slavili smo ljubav - poručio je pred kraj Džiboni.

- Želim vam puno ljubavi i zdravlja. Nek vas Bog čuva!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Branislava Cvetković/ City radio, Niš