Ana Sević: Podrška je bitna, ali je najvažnije da veruješ u sebe

Ana Sević: Podrška je bitna, ali je najvažnije da veruješ u sebe

Autor: | 20/11/2015

0
Ana Sević sa suprugom Darkom Lazićem

Ana Sević se vratila voditeljskom pozivu. Nju sada gledamo na Prvoj televiziji kao voditeljku novog šoua "Neki novi klinci".

Ana otkriva kakvi su njeni prvi utisci:

- Ovaj projekat se dugo krčkao u "Grand Produkciji" i presrećna sam što je konačno ugledao svetlost dana. Ponosna sam što sam njegov deo i što već na početku imamo ovakve reakcije. Najbolje tek sledi, hvatamo zalet.

Jeste li se uželeli voditeljskog poziva?

- Na sceni se osećam kao kod kuće i dok nismo počeli sa snimanjima nisam ni bila svesna koliko mi je falio voditeljski poziv. Velika je privilegija kada ti posao pričinjava zadovoljstvo i kada ga radiš sa osmehom.

Voditelji su u emisiji podeljeni na ljubitelje pop i ljubitelje folk muzike. Kog žanra ste vi pristalica?

- Pristalica sam svega što mi se svidi. Generalno ne volim da delim muziku na žanrove i od svega uzmem ono što mi se svidi ali u ovom šou programu nosim i "branim" boje pop muzike.

Koliko vam je bila potrebna podrška starijih kolega kada si počinjala svoju karijeru?

- Podrška je uvek bitna ali najbitnije je da veruješ u sebe. Bila sam presrećna svaki put kada bi me pohvalio pevač čiju sam pesmu pevala dok sam se takmičila. To znači, i daje ti vetar u leđa. Ali mislim da je najbitnije da znas šta nosiš u sebi, da imaš cilj i da vredno radiš na sebi. Samim tim dolaze i pohvale i podrška.

Vi ste mlada mama. Imate uspešnu muzičku karijeru, uspešno se bavite i voditeljskim pozivom. Koliko je teško uskladiti sve obaveze? Je li teško biti žena 21. veka?

- Sve se može kad se hoće i sve je stvar želje i dobre organizacije. Jako sam odgovorna i kod mene sve mora da funkcioniše kao "švajcarac". Ali ja to volim i mislim da drugačije ne bih ni umela. Brza sam kao "Lambordžini".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: Ana Sević