Još jedna srpska pevačica sarađuje sa svetskom zvezdom: Elena Kitić snima duet sa Krisom Braunom (foto)

Još jedna srpska pevačica sarađuje sa svetskom zvezdom: Elena Kitić snima duet sa Krisom Braunom (foto)

Autor: | 23/11/2015

0

Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, Elena Kitić, snimila je u Americi spot sa igračima koji rade sa svetskim zvezdama Rijanom, Gven Stefani i Krisom Braunom. Preko jednog od njih, temperamentnog Majkla Ramireza realizovaće svoju najveću želju - da sa Krisom Braunom napravi jednu pesmu.

Ponosna mama, pevačica Marta Savić otkriva da njena ćerka, mlada pop pevačica Elena Kitić pravi ozbiljne korake u šou biznisu. Nakon pojavljivanja na MTV kanalu, Elena nastavlja da se probija ka svetskoj sceni.

USKORO|SOON!!!

Posted by Elena Kitic on Thursday, 19 November 2015

- Elena je snimila dve pesme i ekranizovala ih u Los Anđelesu. Premijera prve pesme bi trebalo da bude za oko mesec dana. Presrećna sam što se Eleni ostvarila velika velika želja jer je uspela da uspostavi kontakt sa svojim obožavanim pevačem, Krisom Barunom, preko njegovog najbližeg okruženja - kaže Marta za “Blic”.

Iskreno, bez ulepšavanja stvarnosti pevačica je objasnila i kako je Elena stigla do saradnje sa svetskom zvezdom, kao i da ona i njen suprug, a Elenin otac, Mile Kitić neće žaliti novac da Elena ostvari svoje snove.

Ramirez koji je snimio sa Elenom oduševio je Krisa Brauna plesačkim umećem

- Plesačka zvezda Majkl Ramirez koji je učestvovao u spotovima Rijane, Gven Stefan, snimio je i sa Elenom spot u El Eju, i on joj krči put dalje. On je pozvao Elenu da ponovo dodje u Los Anđeles i inicirao je njenu saradnju sa Krisom. Mile i ja smo ponosni roditleji i Elenu podržavamo na sve načine. Ne žalimo ni novac, ni energiju. Ona je to zaslužila jer je skromna devojka uprkos raskošnom životu koji smo joj omogućili - objašnjava Marta.

Komentari (0)

Loading
, Foto:elena kitić / facebook hellomagazin
Tagovi: kris braun