Ekskluzivno za „Hello!“: Kristina Mijačević predstavlja sina Petra

Ekskluzivno za „Hello!“: Kristina Mijačević predstavlja sina Petra

Autor: | 24/11/2015

0


Romantične komedije na filmskom platnu doslovno nikad ne prerastu u horor. U životu je to kudikamo drugačije. Onaj ko na svojoj koži oseti teror tuđih osuda, linč mase i prezir, nema puno izbora.

Ili završava kao junak sudbinom kreirane monodrame ili kao tragična opomena ostalima.

Kristina Mijačević, modna dizajnerka, samohrana majka i ambiciozna lepotica, rađanjem deteta u nekonvencionalnoj vezi pokazala je hrabrost kakvu je teško sresti i u daleko uređenijim sredinama.

Za magazin “Hello!” pozirala je sa dvoipomesečnim Petrom, međutim, o njegovom ocu, fudbaleru “Mančester sitija” Aleksandru Kolarovu, nije želela da govori.

- Trudnoća je dar od Boga i nešto najlepše što jednoj ženi može da se desi. Nažalost, živimo u vremenu u kome su ljudi izgubili osećaj jedni za druge. Svakako da mi nije bilo lako, ali trudila sam se da se oduprem svemu negativnom, kako se stres ne bi odrazio na bebino i moje zdravlje - otkriva Kristina na početku razgovora za “Hello!”.

Vašu trudnoću pratile su nimalo prijatne kontroverze. Zašto ste sve vreme ćutali?


Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina “Hello!”, koji je u prodaji od ponedeljka 23. novembra 2015. godine.

Komentari (0)

Loading
Nikola Golubović Dušan Petrović (zabranjeno preuzimanje fotografije bez saglasnosti redakcije magazina “Hello!”)

Najnovije vesti