Tamara Dragićević i Petar Benčina zakazali venčanje na Adi Bojani

Tamara Dragićević i Petar Benčina zakazali venčanje na Adi Bojani

Autor: | 26/11/2015

0


Glumica Tamara Dragičević (26) i njen kolega Petar Benčina (30) venčaće se narednog leta na Adi Bojani.

Svadba će biti održana na najpopularnijoj i jedinoj nudističkoj plaži u Crnoj Gori, gde se reka Bojana uliva u Jadransko more.

- Venčanje će biti organizovano u avgustu. Tamara i Petar nisu još odredili tačan datum svadbe jer čekaju da vide kakve će im biti obaveze tokom leta i hoće li snimati neki film. Na veselju će biti oko 200 zvanica. Oni ne žele klasičnu svadbu, već žurku sa di-džejem koji će puštati muziku. Tamara i Petar su već počeli da obaveštavaju prijatelje o svojoj nameri, pa su pozvali Miloša Bikovića, Ninu Janković, koja se udala za Tamarinog brata od ujaka Ivana Mihailovića, Goricu Popović, Dragana Petrovića, koji će biti u pratnji supruge Olge Odanović, Nevenu Božović, kao i pojedine kolege iz Ateljea 212 i Beogradskog dramskog pozorišta - kaže izvor Kurira blizak paru Dragičević-Benčina.


Glumica koja je popularnost stekla u filmu „Montevideo, bog te video“, a koju trenutno publika gleda kao Asku u filmu „Igra u tami“ potvrdila je naša saznanja.

- Moja želja je da se udam na plaži. Želim da to sudbonosno „da“ izgovorim na obali mora. Petar i ja se još nismo dogovorili o tačnom terminu venčanja - rekla je Tamara.

Ipak, mladenci neće biti goli, već će nositi laganu letnju garderobu i kupaći kostim. Što se gostiju tiče, za njih je sve dozvoljeno.

Da je njen budući suprug i te kako romantičan, glumac je pokazao letos, kad je zaprosio Dragičevićevu na potpuno nesvakidašnji način. On je četiri godine mlađu partnerku pitao da se uda za njega nasred mora dok su pri zalasku sunca plovili oko ostrva Korčula u Hrvatskoj.

Tamara i Petar Benčina, započeli su vezu pre četiri i po godine. Glumica je izjavila da će se udati tek kad ostane u drugom stanju. Izgleda da se u međuvremenu predomislila, ili...

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti