Jelena Tomašević: Bili bismo najsrećniji da dobijemo još jedno dete

Jelena Tomašević: Bili bismo najsrećniji da dobijemo još jedno dete

Autor: | 30/11/2015

0

- Najsrećniji bismo bili kad bismo dobili bebu. Radimo na tome, ali to je i u Božjim rukama - kaže pevačica Jelena Tomašević.

- To bismo najviše voleli. Nažalost, to nije samo do nas i naših želja. Nešto je i u Božjim rukama. Ne može se baš sve u životu planirati, ali mi radimo na tome - kaže  Jelena.

Budući da je već dve sezone gledamo u ulozi članice žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", pitanje je da li bi volela da jednog dana ugleda i svoju ćerku na velikoj sceni.

- Jao, ne bih. Nikako. Prvo zato što je Nina jako mala i ne mogu da je zamislim u toj ulozi, a drugo zato što je sve to skupa jako stresno. I za decu, ali i za nas u žiriju. Svaka čast mališanima koji učestvuju, oni su predivni, ova sezona je još jača - iskrena je Jelena.

A dok je na snimanjima ovog šoua i kad ima nastupe najveća podrška joj je, kako kaže, suprug Ivan Bosiljčić.

- Ljudi misle da mi pevači uopšte ne viđamo svoju decu, a istina je zapravo da imamo mnogo više slobodnog vremena nego ostale žene koje imaju radno vreme. "Pinkove zvezdice" snimimo u dva dana i posle imam sve vreme ovog sveta. Ipak, Ivan mi u svemu pomaže.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin