Suzana Mančić: Ne smeta mi što imam zeta mojih godina

Suzana Mančić: Ne smeta mi što imam zeta mojih godina

Autor: | 20/12/2015

0

Suzana Mančić (59) je napravila druženje za svoje prijatelje i saradnike jer joj je ova godina, kako kaže, bila veoma lepa i uspešna. A najlepše u 2015. svakako je udaja njene starije ćerke Teodore Kunić (21).

Ona je nedavno je objavila svoju veridbu, a ono što je javnost pomalo začudilo jesu godine njenog izabranika.

Naime, zet Suzane Mančić je stariji od njene ćerke čitavih 30 godina. Teodorin izabranik, biznismen iz Amerike, verio je Teodoru u Beču, a njih dvoje planiraju da žive u nekoj od evropskih metropola. Iako je i Suzana bila iznenađena odlukom svoje ćerke, najpre da se uda, a onda i izborom muškarca, sada je izgleda sve leglo. Teodora i njen verenik uživali su u koktelu koji je tašta Suzana priredila za prijatelje. Na naše pitanje kako joj zasad deluje budući zet, Suzana kaže:

- To ću tek moći da kažem za godinu dana. U principu mi se sviđa, drago mi je da je moja ćerka srećna. Ne daju meni tu da se mnogo pitam.

A to što je razlika u godinama toliko velika, Suzani takođe ne smeta.

- Muškarac i treba da bude stariji. Ne smeta mi, ali kod mene je uvek bila razlika od pet-šest godina. Sigurna sam da mlada devojka ne može da odoli šarmu zrelog muškarca. Ništa joj nisam rekla, i meni to ne smeta. Činjenica je da je ona jako mlada, ali i naše majke su se udavale u tim godina - kaže Suzana.

Na pitanje gde je njen partner Simon Ocokomos, ona kaže:

- Nije došao, tek sutra stiže u Beograd. On čovek radi! Čim stigne, pravimo jednu veliku tresku kod kuće, tako da će on biti domaćin. Biće muzike, pevaćemo, da popijemo malo. Ali mi znamo za granicu! Kod mene se uvek dobro i jede, pa će nam svima biti fenomenalno.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: Suzana Mančić