Katarina Živković: Žene s juga su vatrene i temperamentne

Katarina Živković: Žene s juga su vatrene i temperamentne

Autor: | 31/12/2015

0

Kaća Živković često dobija komplimente na račun svog dobrog izgleda, a često su je dovodili u vezu s mnogim momcima sa javne scene.

- Nikada se nisam hvalila time ko mi prilazi. Normalno je da mi se udvaraju momci. Mlada sam, a da budem iskrena, lepo je kad ti prilaze. To tako i treba da bude - priča Katarina za Blic.rs, a na pitanje da li su žene s juga vatrenije u seksu od ostalih, pevačica kaže:

- Tačno je. Mogu da kažem da sam vrlo temperamentna osoba. Ne bih, doduše, da generalizujem stvari, ali ima tu istine.

Mlada pevačica uradila je nekoliko estetskih zahvata i svoj izgled dovela, tvrdi, do savršenstva.

- Zasad sam zadovoljna svojim telom i ništa ne bih više menjala. Bar ne još. Možda kada budem starija. Ali sada kada se pogledam, presrećna sam kako izgledam - kaže Katarina.

Pevačica se nedavno vratila iz Dubaija i puna je pozitivnih utisaka.

- Bilo je fenomenalno. Uživala sam, ne znam šta bih pre izdvojila. Grad je neopisivo lep - ističe Katarina, koja, iako često ima prilike da putuje, priznaje da nikada ne bi mogla da napusti Srbiju.

- Dosta sam putovala. Mnoge gradove sam videla, upoznala divne ljude, ali nigde u inostranstvu ne bih mogla da živim. Volim Srbiju i Beograd. Volela bih da stalno putujem, pa ću i u 2016. menjati destinacije. Ne bih dala Beograd i moj Leskovac ni za šta na svetu - priča Kaća i usput kucka poruke:

- Ne stižu mi ljubavne poruke. Tetka mi piše. Majke mi. Pita me gde sam. Zato ću sada iskoristiti priliku da je i javno pozdravim rečima: „Tetka Bojana, ljubim te“.

Katarinu mnogi na društvenim mrežama upoređuju sa starijom koleginicom Svetlanom - Cecom Ražnatović. Čak su nekoliko puta objavljivane fotografije na kojima Katarina zaista veoma liči na Cecu.

- Veoma mi imponuje kada mi to kažu. Ceca je prelepa žena - kaže Katarina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello

Pročitajte još