Katarina Grujić: Uspela sam da razbijem predrasude o sebi

Katarina Grujić: Uspela sam da razbijem predrasude o sebi

Autor: | 05/01/2014

0

Katarina Grujić ostala je do samog kraja rijalitija "Farma 5" kao jedan od učesnika, a posle brojnih poruka podrške koje je dobila na društvenim mrežama, odlučila je da se zahvali svojim fanovima.
Pre svega Katarina se zahvalila ekipi koja održava njene stranice na Fejsbuku i koji su uz nju od takmičenja Zvezde Granda pa do kraja Farme. Onda je usledila zahvalnica svima koji su je podržavali tokom njenog učešća u ovom rijaltiju.
"Najveće hvala svim ljudima koji me podržavaju i vole onakvu kakva sam! Cilj mi je ulaskom na Farmu bio da razbijem predrasude o sebi! Uspela sam u tome, a vaše poruke hvale, podrške su mi dokaz i velika snaga! Dokazala sam da gradska devojka sa 21 godinom koja je vaspitana i kulturna ume itekako da obavlja sve kućne poslove, da se odlično snađe u kuhinji, da ima svoj stav i mišljenje i da ga niko ne može promeniti, da brani sebe, da poštuje starije i da voli, da se smeje ,da je uvek za akciju, pesmu, druženje i da pomogne prijatelju u nevolji. Ovo su sve vaše reči kako ste mene videli i niste pogrešili nigde Upravo sam takva. Hvala svima još jednom, prepuno mi je srce, a ovo je bila jedina nagrada za mene - izaći kao vredan, pošten, dobar čovek i čistog obraza", napisala je Katarina Grujić na svom profilu.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin