Slavko Beleslin: Karijeru nastavlja na televiziji Nova.rs

Slavko Beleslin: Karijeru nastavlja na televiziji Nova.rs

Autor: | 05/01/2014

0

Od kako je najavljen rad televizije “Nova.rs” krenule su priče koja su poznata televizijska imena koja će biti na ovoj stanici. A, sada se može reći da je sezona TV transfera postala javna. Još uvek se ne zna ko su svi TV voditelji koje će gledaoci moći da prate u HD rezoluciji, ali ime koje otvara sezonu je Slavko Beleslin!
Naime, Slavko, koji iza sebe ima bogatu uredničku i voditeljsku karijeru nastaviće rad na TV Novoj. Beleslin će raditi u informativnoj redakciji najmlađe medijske kuće na Balkanu, a gledaoci će ga gledati u centralnoj informativnoj emisiji. Nakon kratkog izleta u zabavne vode, kada je vodio na B92 emisiju "Bulevar", pomenuto TV lice se vraća informativi u kojoj je i izgradio svoje ime i koja ga je proslavila.

Podsećanja radi, Beleslin je započeo svoju karijeru na nekadašnjoj BKTV u kojoj je radio od reportera, preko urednika do voditelja informativne emisije “Telefakt”, kasnije se pokazao u jutarnjem programu “Budilnik”. Po gašenju ove TV stanice je nastavio karijeru u producentskoj kući “Adrenalin” na mesto urednika programa, a radio je kao urednik i scenarista na projektima: ”Piramida”, Ja imam talenat”, “Karaoke obračun”...

Tekst i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin