Kris Džener: Ostavila 27 godina mlađeg dečka

Kris Džener: Ostavila 27 godina mlađeg dečka

Autor: | 07/01/2014

0


Kris Džener i Ben Flajnik rešili su da malo "ohlade".
Zvezda i "kolovođa" rijalitija "Keeping up with the Kardashians" povezivana je sa zavodnikom iz rijalitija "Bachelor" nakon što je u oktobru potvrdila da se razvodi od Brusa Dženera, sa kojim je bila u braku 22 godine. Ona je rešila da uživa u "samačkom" životu i da joj to mnogo više prija od zaletanja u vezu.
- Kris i Ben su se odaljili i "ohladili". Ali i dalje su u stalnom kontaktu. Kris obožava što je sada sama, oseća se kao da je jedna od svojih kćerki, mlada i bezbrižna - priča izvor blizak "matrijarhu" najpoznatije rijaliti porodice na svetu.
Uprkos zahlađenju odnosa, Ben će se pojaviti u narednim epizodama rijalitija Kardašijana, kada ga Kris i njen prijatelj Džonatan Čeban posećuju u njegovoj vinariji. A izvor otkriva i da to sasvim sigurno neće biti poslednji put da vidimo Bena u ovom rijalitiju.
- Ona lagano uvodi njegov lik, za sledeću sezonu.
Kris (58) i Ben (31) viđeni su zajedno na koncertu Kanjea Vesta u Los Anđelesu u oktobru, a zajedno su putovali i u Njujork kasnije tog meseca. Međutim, Božić i Novu godinu proveli su odvojeni, što je Kris opravdala činjenicom da joj je potrebno vreme za opuštanje i boravak sa porodicom.
Uprkos razvodu, Kris i Brus su i dalje veoma bliski, a nekadašnji osvajač olimpijske medalje proveo je praznike sa bivšom suprugom i kćerkama.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin