Neda Ukraden: Još uvek tražim onog pravog

Neda Ukraden: Još uvek tražim onog pravog

Autor: | 09/01/2014

0

Božić u domu pevačice Nede Ukraden veoma je veseo pored njenih unuka, dvoipogodišnjih bliznakinja Aleksandre i Nede. Nedina kćerka Jelena u osmom je mesecu trudnoće, pa su mazimice jelku okitile sa bakom, koja im je spremila pregršt poklona.
- Njih dve su mom životu dale posebnu dimenziju. Kada čujem njihove glasove, ništa lepše mi ne treba. Oduvek sam želela da imam više dece, ali mi se nije dalo. Bila sam jedinica, a onda je i moja ćerka ostala sama, a kada se udala, insistirala sam da odmah prave decu i imaju ih što više - priča Neda, dok njena imenjakinja peva čuvenu pesmu svoje bake "Zora je".
- Iako su bliznakinje, potpuno su različite. Još je rano da govorimo o pevačkom talentu, mada Aleksandra češće peva, dok Neda ima prodorniji glas. Svakim danom me raduju novim rečima i umećem da nađu pesme i crtane filmove na internetu, mada najviše vole ruske crtaće - ponosna je baka Neda.
Na pitanje da li će se posvetiti svom životu i naći partnera, pevačica nam je priznala da je tri puta bila na korak do ponovne udaje.
- Nema te žene koja ne želi ljubav sa muškarcem pored koga će da ostari. Bila sam nekoliko puta na ivici da stanem na taj ludi kamen, ali mi se nije dalo. Nismo izdržali probleme i okolnosti koje su bile protiv nas, ali rezultat je da još tražim onog pravog. Volim slobodu, putovanja, protivnik sam stega i polaganja računa, pa ako znate nekog takvog, recite mu da je konkurs otvoren - kroz osmeh kaže pevačica.
Ona ipak priznaje da uživa u trenutnom statusu.
- Sreća je i kada u mojim godinama mogu da uživam u životu slobodna. Muškarci koju su moji vršnjaci traže klinke od 20 godina, a meni ne pada na pamet da bijem bitku sa mladošću.
Neda kaže da je njen životni uspeh to što je vaspitala ćerku da bude dobra majka i supruga i najviše od svega u novoj godini želi da Jelenin porođaj prođe kako treba i da joj na svet donese zdravog unuka.

Izvor: Alo

Foto: SCANDAL!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin