Keli Ozborn: Raskinula veridbu sa Metjuom Moshartom

Keli Ozborn: Raskinula veridbu sa Metjuom Moshartom

Autor: | 09/01/2014

0

Keli Ozborn i Metju Moshart okončali su svoju veridbu. Voditeljka emisije "Fashion police", koja se verila za veganskog kuvara kada ju je on zaprosio 2012, tokom dočeka Nove godine na odmoru na Karibima, potvrdila je da su se njih dvoje rastali, ali da su i dalje u prijateljskim odnosima.
- Keli Ozborn i Metju Moshart odlučili su da okončaju svoju veridbu. Njihov raskid je prijateljski i par će nastaviti da se jedno prema drugom odnosi sa najvećim poštovanjem. Keli se raduje novoj godini punoj novih početaka. Njih dvoje neće davati nikakve druge komentare po ovom pitanju i zahtevaju privatnost, pristojnost i prostor od medija - rekao je portparol kćerke Ozija Ozborna.
Keli, koja je upoznala Metjua na venčanju Kejt Mos 2011. godine, nagovestila je da se suočava u problemima u svom ljubavnom životu kada je juče napisala na Tviteru:
- Sve zavisi od percepcije, ponekad loše stvari koje se dešavaju u životu zapravo uopšte nisu loše, posebno kada nešto naučiš iz toga.
Ipak, vesti o raskidu iznenadile su mnoge, imajući u vidu da je njena mama Šeron nedavno ponosno otkrila da planira veliko, tradicionalno englesko venčanje u njihovom porodičnom domu u Bakingemširu.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin