Slavko Kalezić: Ako me Vlada Stanojević zameni čestitaću mu

Slavko Kalezić: Ako me Vlada Stanojević zameni čestitaću mu

Autor: | 09/01/2014

0

 

Novo TV lice na medijskom nebu Slavko Kalezić, koji nije ni sanjao pre nekoliko meseci kada se prijavio na muzički šou "X Faktor" da će umesto takmičenja za novu muzičku zvezdu Balkana postati voditelj istog formata, dao je svoj prvi intervju. Nakon niza negativnih komentara i osude javnosti koja ga je okarakterisala kao televizijski promašaj godine i potencijalnu propast za prvu sezonu popularnog šoua kod nas , u svom prvom intervju za Kurir glumac je rekao da se lako nosi sa negativnim komentarima javnosti.

-Dobio sam pohvale od tima ljudi iz Velike Britanije koji realizuju ovaj šou i to mi mnogo znači. Britanci su jako specifičan narod i ukoliko se njima nešto ne sviđa oni to iznesu kao mišljenje bez uvijanja.

Slavko se osvrnuo i na nagađanja prema kojima bi već od sledeće emisije trebao da ga zameni voditelj Vladimir Stanojević.

-Dobio sam tu informaciju,razumem to mora sada prašina da se diže oko toga. Ako se to ispostavi kao istina pružiću mu ruku,čestitiati i nastaviti svoju karijeru koja se neće završiti ovim "X Faktorom".

 

Izvor: Kurir

Foto: Luka Pilipović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti