Sara Trajanović i Andrija Marković: Naša veza nije imala perspektivu

Sara Trajanović i Andrija Marković: Naša veza nije imala perspektivu

Autor: | 13/01/2014

0


Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje manekenka Sara Trajanović ostavila je Andriju Markovića Akija! Dok su se Jovana i Danijel Alibabić razišli uz salve uvreda, Sara je obavestila Akija da je njihova veza zavšena, bez velike pompe i uvreda. Nekoliko puta u toku dana pokušali smo da kontaktiramo lepu manekenku i tek posle upornosti od nekoliko sati javila nam se na telefon i potvrdila priču:

- Da istina je! Naša veza nije imala perspektivu i zato je i završena. Nije pala niti jedna teška reč među nama niti je bilo svađe! Bila sam pod velikim pritiskom, nisam navikla da javnosti objašnjavam svaki korak u svom životu i da se pravdam ako se negde pojavim bez Akija i da pričam zbog čega sam došla sama. Nije to ni bilo ono što smo očekivali. Nisam nikada bila javna ličnost i pritisak medija mi uopšte nije odgovarao. Na Farmi sam zamišljala da će kada izađem, biti potpuno drugačije, ali nažalost moja očekivanja se nisu ispunila. Još nešto, uskoro odlazim na put i neću biti u Srbiji nekoliko meseci i nisam želela da obavezujem nikoga da me čeka i da dajem prostora da se bilo šta dešava meni iza leđa. Nisam pristalica da baš o svemu pričam javno, ali kako je naša veza počela pred očima svih gledalaca, osećam da dugujem našim fanovima objašnjenje da smo se razišli u miru i da nema prostora bilo kakvim senzacijama ili bilo kakvim drugim insinuacijama - rekla je Sara za SCANDAL!

A kako izgleda razvod i razlaz sa šokantnim pikanterijama kao i ekskluzivna ispovest Jovane Alibabić možete da pročitate samo u novom broju SCANDAL!-a koji je u prodaji a u kome možete videti i zanimljive paparazzo fotografije Sare Trajanović!

image-8bc075b395e1db84475edf5559c9ef2fd37017c0a2589983bed9f846e5c07cf6-V

image-fc50d286f340ed48f0b2ae09eb85de52fd07c98ac4ce31e2c5b4e43e71e9dc68-V

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted/Instagram
(zabranjeno prenošenje informacija, dela ili cele vesti i fotografija bez pismene dozvole autora)

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti