Kiara: Potvrdila da je u drugom stanju

Kiara: Potvrdila da je u drugom stanju

Autor: | 15/01/2014

0


Voditeljka Dženi Mekarti sa fanovima na Tviteru podelila je fotografiju na kojoj je sa rnb pevačicom Kiarom. Na slici se Kiara drži za stomak, čime potvrđuje da je trudna.

Atraktivna pevačica Kiara (28) i njen verenik potvrdili su da čekaju prvu bebu. Voditeljka emisije "Pogled", Dženi Mekarti je sa svojim fanovima na Tviteru podelila sliku trudne pevačice ispod koje je napisala:
- Sve čestitke mojoj devojci Ciari. Izuzetno sam srećna zbog nje i njene bebice na putu!

Pevačica je u novembru izjavila za portal "E vesti" da ona i njen verenik planiraju veliku familiju i da što pre žele da se ostvare kao roditelji.

- To je definitivno sledeći korak u našoj vezi. Morate ići korak po korak, a ja živim za to da se ostvarim kao majka - rekla je tada.

- Moji roditelji su bili u braku 30 godina, moji baka i deka 50, tako da ja samo takve brakove i podržavam i želim. Jedino sam dete tako da želim veliku familiju - pričala je Kiara, po čijem stomačiću bi se dalo naslutiti da je i u novembru bila trudna, samo da je to još krila u javnosti.

Na pitanje kada ona i njen verenik planiraju da se venčaju pevačica je rekla da su već odredili datum zbog čega je jako uzbuđena i oseća se kao malo dete.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin