Vojvotkinja od Kembridža: Intimna proslava rođendana

Vojvotkinja od Kembridža: Intimna proslava rođendana

Autor: | 21/01/2014

0


Na privatnoj ceremoniji u svom domu u Londonu vojvotkinja od Kembridža Ketrin Midlton nedavno je proslavila trideset drugi rođendan. Supruga britanskog prestolonaslednika Vilijama odlučila je da ovaj poseban dan provede u intimnoj atmosferi, a gosti su joj bili samo članovi familije i najbliži prijatelji.
- Vojvotkinja od Kembridža će svoj rođendan proslaviti na privatnoj zabavi kod kuće - pisalo je u saopštenju koje je izdala Kensington palata dan pre njenog rođendana.
Među gostima najviše pažnje privukao je šestomesečni princ Džordž Luis Aleksandar, koga cela porodica obožava. Novogodišnju noć Kejt je sa suprugom i sinom provela u kući njenih roditelja Kerol i Majkla, dok ih ove godine očekuju mnogobrojne obaveze, a jedna od njih je i porodična poseta Australiji i Novom Zelandu u aprilu. Zbog toga nije želela da pridaje veliku pažnju svom rođendanu, a britanski mediji su objavili da je od majke Kerol i sestre Pipe Midlton dobila garderobu omiljenog dizajnera Pitera Džonsa, jer su njih dve fotografisane kako biraju stvari za nju u tom butiku.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još